![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there Imam pravedan kupljen jedan Acer stremiti 7720 laptop s integriranom web kamere. Na web kamere, kako se čini, radi, ne mogu vidjeti sebe na ekranu i dalje photoes na slici. Kad sam spojiti na net ne mogu vidjeti i čuti druge osobe, ali oni mogu samo da me čuje, ali ne vidi mene. To se događa sa svim vezama. Može bilo tko pomoć ili ne stroja morati vratiti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Occekujem morate ažurirati svoje vozača. Molimo Vas da preuzmete najnoviju vozač odavde. ftp://ftp.work.acer-euro.com/noteboo...tax32x64XP.zip Nakon što je preuzeta trebate izvuci ga. Desnom tipkom miša kliknite na njega i kliknite Extract Files Pratite putem uz vađenje čarobnjaka. Izdvaja ga na radnoj površini će biti u redu. Nakon što ste ga preuzeti klikom na mapu koja je otvorena. To se zove Chicony Zatim kliknite na mapu da kaže V5.7.31.400C_WHQL Zatim kliknite na AcerCrystalEyeWebcamVideoClassCam_v5-7-31-400-1-0.exe Ako se to zatraži restart na kraju instalacije proces, dopustiti da to urade. Nadam se da bi trebao dobiti Internet rad. Post nazad na rezultate.
|
| |||
| |||
| Hi there Serverguy provedena su vaše upute i webcam fino radi hvala za vaša pomoć. mislim da bi ti kad kupi novi stroj da bi se vozači postaviti tako da se stvari zapravo raditi (ovo je ironičan i bez da sam ja kao naivna) Hvala opet spuddy |
|
| |||
| |||
| Nema problema. Slažem se, proizvođači bi mogli instalirati ažurirane upravljačke programe. Ili, ako to nije slućaj, olakšavaju pronalaženje ispravne upravljačke programe kada morate nadograditi. Razlog sam uzeo malo da biste dobili leđa to vam je da sam na e-poštu Acer Technical Support pitati šta je ispravna verzija vozači su za svoj laptop. Imali su četiri različita one koji nemaju na raspolaganju informacije o tome šta je za šta.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hvala vrlo velik dio JA stvarno poštovati rad Vam staviti u za mene. Trebala bih imali zdrav razum da se obratite trpak sebe. Mind ti ja sam 67 godina starog srebra poslužitelju i moj mozak koji se funkcionirati brzo. još jednom hvala Spuddy ![]() ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Webcam Software | pest79456 | Općenito Software Chat | 0 | 4. srpnja 2008 19:57 |
| Webcam | tinkerbell | Multimedija i kodeci | 11 | 30. ožujak 2008 10:43 |
| Webcam? | cheesewheels99 | General Hardware Chat | 4 | 3. siječanj 2008 18:47 |
| Webcam najbolje kupiti? | themaninblack1963 | Digital Imaging & Pisači | 6 | 28. prosinac 2007 05:11 |
| Webcam problem | seba567 | Digital Imaging & Pisači | 4 | 1. kolovoz 2007 13:29 |
| Thread Tools | |
| |