![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Most vásárolt egy Acer Aspire 7720 laptop és egy integrált webkamera. A webkamera úgy tűnik, hogy működik, látom magam a képernyőn, és még képek a kép. Amikor csatlakozni a neten én is látom és hallom a másik személy, hanem csak hallgass meg, de nem lát. Ez történik minden kapcsolatot. Can anyone help, vagy a gép, hogy menjen vissza. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt várom el, hogy frissíteni kell a vezetők. Kérjük, töltse le a legújabb driver innen. ftp://ftp.work.acer-euro.com/noteboo...tax32x64XP.zip Miután letöltötte meg kell bontani. Kattintson jobb gombbal, és kattintson Fájlok Kövesse keresztül a kitermelés varázsló. Kinyerő, hogy az asztalon lesz. Miután ez extraháljuk kattintson a mappa megnyitásakor. Ezt hívják Chicony Ezután kattintson a mappára, mondja V5.7.31.400C_WHQL Ezután kattintson a AcerCrystalEyeWebcamVideoClassCam_v5-7-31-400-1-0.exe Ha azt kéri, indítsa újra a végén, a telepítés, lehetővé teszik. Remélhetőleg ez értem dolgozik. Post vissza az eredményeket.
|
| |||
| |||
| Szia Serverguy végeztet el utasításokat, és a webkamera működik jól köszönöm a segítséget. Ön azt gondolja, hogy ha vesz egy új gépet, hogy a járművezetők nem jön létre annak érdekében, hogy a dolgok valóban működik (ez gúnyolódik és nem, hogy én vagyok a naiv) Thanks again spuddy |
|
| |||
| |||
| Nem probléma. Egyetértek, a gyártók is telepíteni a frissített illesztőprogramokat. Vagy ennek hiányában, hogy könnyen megtalálják a megfelelő illesztőprogramokat, ha a frissítést. Azért volt egy kicsit vissza kell mennünk akkor az volt, hogy én is az e-mail Acer Technikai háttér megkérdezni, mi a helyes verzióját a vezetők voltak a laptop. Már négy pedig nem áll rendelkezésre információ arról, hogy mi volt, mit.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Nagyon köszönöm Nagyra értékelem a munkát be nekem. Azt kellett volna felvenni a kapcsolatot a nous acer magam. Mind you, I am a 67 éves ezüst szerver és az agyam nem dolgozik, hogy gyors. még egyszer köszönöm Spuddy ![]() ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| WebCam Software | pest79456 | General Chat szoftver | 0 | 4. július 2008 19:57 |
| Webkamera | tinkerbell | Multimédia és kodekek | 11 | 30. március 2008 10:43 |
| Webcam? | cheesewheels99 | Általános fémáru Chat | 4 | 3. január 2008 18:47 |
| Best Webcam vásárolni? | themaninblack1963 | Digital Imaging & Nyomtatók | 6 | 28. december 2007 05:11 |
| Webcam probléma | seba567 | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 1. Aug 2007 13:29 |
| Téma eszközök | |
| |