![]() |
|
| |||
| |||
| אהלן יש לי רק לשאוף Acer שנרכשו במהלך 7720 עם הנייד משולבת Webcam. את Webcam נראה עובד, אני יכול לראות את עצמי על המסך ולקחת עדיין photoes של התמונה. כשאני מתחבר ברשת אני יכול לראות ולשמוע את אדם אחר, אבל הם יכולים רק לשמוע אותי אך לא לראות אותי. זה קורה עם כל החיבורים. מישהו יכול לעזור, או האם יש מכונת לחזור. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מצפה לך שעליך לעדכן את מנהלי ההתקנים. נא להוריד את מנהל ההתקן העדכני ביותר מכאן. ftp://ftp.work.acer-euro.com/noteboo...tax32x64XP.zip ברגע זה יש להוריד תצטרך לחלץ אותו. לחץ לחיצה ימנית על אותו ולחץ לחלץ קבצים פעל דרך עם אשף החילוץ. מחלץ את זה לשולחן העבודה יהיה בסדר. לאחר חילוץ זה לחץ על תיקייה שנפתח. זה נקרא Chicony לאחר מכן לחץ על התיקיה עם הכיתוב V5.7.31.400C_WHQL לאחר מכן לחץ על AcerCrystalEyeWebcamVideoClassCam_v5-7-31-400-1-0.exe אם הוא מבקש הפעלה מחדש בסוף תהליך ההתקנה, אפשר לעשות את זה כך. אנו מקווים כי צריך לקחת את זה עובד. שליחת חזרה על התוצאות.
|
| |||
| |||
| אהלן Serverguy יש ביצעו את ההתקנה ואת Webcam פועלת בסדר תודה על העזרה. היית חושב שכאשר אתה קונה מחשב חדש, כי הנהגים יהיה להגדיר את הדברים כך למעשה העבודה (זה אירוני כי אני לא אני להיות נאיבי) שוב תודה spuddy |
|
| |||
| |||
| אין בעיות. אני מסכים, יצרני יכול להתקין מנהלי התקנים מעודכנים. לחלופין, אי כי בקלות למצוא את מנהלי ההתקן הנכונים כשאתה צריך לשדרג. הסיבה לקחתי זמן לחזור אליך, כי היה לי לדוא"ל Acer תמיכה טכנית לשאול מה את הגירסה הנכונה של הנהגים היו על המחשב הנישא. הם היו ארבעה שונים אלו זמינים ללא שום מידע על מה היה על מה.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| תודה רבה אני ממש מעריך את העבודה לך להכניס לי. הייתי צריך היה לפנות את תושיה Acer עצמי. אכפת לך שאני בן 67 כסף Server doesn't המוח שלי עובד כל כך מהר. שוב תודה Spuddy ![]() ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| WebCam תוכנה | pest79456 | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | 4th יולי 2008 19:57 |
| Webcam | tinkerbell | מולטימדיה רכיבי Codec | 11 | 30 מרץ 2008 10:43 |
| Webcam? | cheesewheels99 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 3rd ינואר 2008 18:47 |
| Best Webcam לקנות? | themaninblack1963 | Digital Imaging & מדפסות | 6 | -28 דצמבר 2007 05:11 |
| Webcam בעיה | seba567 | Digital Imaging & מדפסות | 4 | ב -1 לאוגוסט 2007 13:29 |
| שרשרת כלים | |
| |