![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki Aš ką tik įsigijo Acer Aspire 7.720 nešiojamas su integruota kamera. Kamera atrodo, yra darbo, matau save ekrane ir imtis vis naujos nuotraukos iš įvaizdį. Kai Connect neto galiu pamatyti ir išgirsti kitų žmonių, bet jie gali išgirsti mane, bet ne mane mato. Tai atsitinka su visomis jungtimis. Can anyone help, ar aparatas turi grįžti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikiuosi, kad jums reikia atnaujinti savo tvarkyklių. Prašome parsisiųsti naujausią tvarkyklę iš čia. ftp://ftp.work.acer-euro.com/noteboo...tax32x64XP.zip Kai jis atsisiuntė jums reikia išgauti jos. Dešiniuoju pelės klavišu ant jo ir paspauskite Ekstraktas failai Paseks ekstrahavimą vedlys. Gavyba jį darbalaukyje bus gerai. Jei turite paimti to spustelėkite aplanką, kuriame atidaryta. Tai vadinama Chicony Tada spustelėkite aplanką, kuriame rašoma: V5.7.31.400C_WHQL Tada spustelėkite AcerCrystalEyeWebcamVideoClassCam_v5-7-31-400-1-0.exe Jei jis prašo restart ne diegimo proceso pabaigoje, galima tai padaryti. Tikimės, kad jis turėtų gauti darbo. Pradėti Grįžti į rezultatus.
|
| |||
| |||
| Hi there Serverguy vykdė savo nurodymus ir kamera veikia gerai Thanks for your help. jūs manote, kad, kai perkate naują mašiną, kad vairuotojams būtų sukonfigūruotas taip, kad viskas iš tikrųjų dirbti (tai Ironicznie aš ne, kad aš buvo naivus) Thanks again spuddy |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų. Sutinku, gamintojai galėtų įdiegti naujausią tvarkykles. Arba, jei tokio nėra, kad būtų lengva rasti reikiamas tvarkykles, jei turite atnaujinti. Todėl aš nusprendžiau, kad kol su Jumis buvo ta, kad turėjau elektroniniu paštu Acer Techninė paklausti, kas teisinga versija vairuotojai nešiojamojo kompiuterio. Jie buvo keturi skirtingi tie prieinamos ne apie tai, kas buvo informacija ką.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Dėkojame Aš tikrai vertiname darbą, kurį įdėti į mane. Būčiau turėjusi nous susisiekti Acer save. Žinai Esu 67 metų sidabro serverio ir mano smegenys neveikia, kad greitai. Dar kartą ačiū Spuddy ![]() ![]() |