![]() |
|
| |||
| |||
| Hi there Es tikko nopirkto Acer Aspire 7.720 klēpjdators ar integrētu webcam. Webcam, šķiet, darba, es varu redzēt sevi uz ekrāna un veic vēl fotogrāfijas no attēla. Kad es varu pieslēgt par neto es varu redzēt un dzirdēt cita persona, bet tas var notikt tikai mani dzirdi, bet neredzat mani. Tas notiek ar visiem savienojumiem. Can anyone help, vai arī mašīna ir jāiet atpakaļ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es ceru, ka jums ir nepieciešams atjaunināt jūsu vadītājiem. Lūdzu, lejupielādējiet jaunāko draiveri no šejienes. ftp://ftp.work.acer-euro.com/noteboo...tax32x64XP.zip Kad tas ir lejupielādēts, Jums būs nepieciešams iegūt to. Tiesības, noklikšķiniet uz to un noklikšķiniet Ekstrakts Faili Sekot cauri ar ekstrakcijas vedni. Ieguves to desktop būs labi. Kad esat izspiesta, noklikšķiniet uz mapes, atver. To sauc Chicony Tad noklikšķiniet uz mapes, kas saka V5.7.31.400C_WHQL Tad noklikšķiniet uz AcerCrystalEyeWebcamVideoClassCam_v5-7-31-400-1-0.exe Ja to prasa restart pie beigām uzstādīšanas procesā, ļauj to darīt. Cerams, ka vajadzētu saņemt tā strādā. Post atpakaļ uz rezultātiem.
|
| |||
| |||
| Hi there Serverguy ir veikuši savu instrukcijas un webcam darbojas fine thanks for your help. Jūs domājat, ka tad, kad iegādājaties jaunu mašīnu, kas vadītājiem varētu izveidot tā, ka lietas tiešām strādā (tas mēles, vaiga i nav, ka es esmu naivs) Thanks again spuddy |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu. Es piekrītu, ražotāji varētu instalēt atjauninātu draiverus. Vai, ja tāda nav, ļauj viegli atrast pareizo draiveri, ja jums ir pilnveidoti. Iemesls man bija, bet, lai atgrieztos pie jums bija, ka man uz e-pastu Acer Technical Support pavaicāt, ko pareizo versiju vadītājiem bija jūsu klēpjdators. Viņi bija četri dažādi tiem pieejama ar nekādas informācijas par to, kas bija par ko.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Thanks very much I really appreciate darbu jums īstenot par mani. Man būtu bijis nous sazināties ACER sevi. Mind jums es esmu 67 gadus vecs sudraba serveri un manas smadzenes doesn't darbu, ātri. vēlreiz paldies Spuddy ![]() ![]() |