![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Práve som zakúpili Acer aspirovat 7720 notebook s integrovanou webovou kamerou. Táto webová kamera sa javí ako pracovné, vidím seba na obrazovke a ešte mať fotografie z obrázku. Keď som sa pripojiť na sieť môžem vidieť a počuť na inú osobu, ale iba počuť mi ale nevidí ma. To sa stáva u všetkých spojov. Môže niekto pomôcť, alebo sa stroj musí vrátiť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Očakávam, budete musieť aktualizovať svoje ovládače. Stiahnite si prosím najnovšie ovládače odtiaľ. ftp://ftp.work.acer-euro.com/noteboo...tax32x64XP.zip Akonáhle prevzali musíte rozbaliť. Kliknite pravým tlačidlom na neho a kliknite na tlačidlo Extrahujte súbory Dotiahnuť do konca s ťažbou sprievodca. Ťažby na ploche bude v pohodě. Akonáhle budete mať extrahoval je kliknutím na zložku, ktorá bola zahájená. Nazýva sa Chicony Potom kliknite na priečinok, ktorá hovorí, V5.7.31.400C_WHQL Potom kliknite na AcerCrystalEyeWebcamVideoClassCam_v5-7-31-400-1-0.exe Ak sa spýta na restart na konci inštalačného procesu, umožniť mu, aby tak urobili. Dúfame, že by mal dostať to funguje. Poštou späť na výsledky.
|
| |||
| |||
| Ahoj Serverguy implementovali vaše pokyny a webkamera je v poriadku vďaka za vašu pomoc. budete myslieť, že keď si kúpite nový stroj, že vodiči by byť vytvorený tak, aby to skutočne pracovať (toto je poťouchlý aj nie, že ja som bola naivná) Vďaka opäť spuddy |
|
| |||
| |||
| Žiadne problémy. Súhlasím, výrobcovia mohli nainštalovať aktualizované ovládače. Alebo, ak to nie je možné, aby bolo ľahké nájsť správne ovládače, ak máte na upgrade. Dôvod som sa na chvíľu späť k vám, že som mal na email Acer Technická podpora sa opýtať, čo je správne verzie ovládačov boli pre váš notebook. Mali štyri rôzne sú k dispozícii žiadne informácie o tom, čo bolo za čo.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Díky moc Ja naozaj oceňujem prácu vám do mě. Mal som mala nous kontaktovať acer sám. Nezabúdajme Som 67 rokov starý a strieborná servera môjho mozgu doesnt práce tak rýchlo. ešte raz vďaka Spuddy ![]() ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| WebCam Software | pest79456 | Všeobecné Software Chat | 0 | 4. júla 2008 19:57 |
| Webcam | Tinkerbell | Multimedia & Kodeky | 11 | 30. marca 2008 10:43 |
| Webkamera? | cheesewheels99 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 3. januára 2008 18:47 |
| Najlepšie Webcam nakupovať? | themaninblack1963 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 6 | 28. decembra 2007 05:11 |
| Webcam problém | seba567 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 1. august 2007 13:29 |
| Thread Tools | |
| |