![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben sadece bir Acer satın aldığınız entegre bir web kamerası ile 7720 dizüstü peşinde. Bu web kamerası çalışıyor gibi, ben ekranda kendimi görebilir ve hala resmin photoes almak görünür. Ben net anlıyorum ve diğer kişinin duydum ama sadece beni duyuyor, ama bana değil bağlayın. Bu, tüm bağlantıları ile olur. Can anyone help veya makine yapar geriye gitmeliyiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Size sürücülerini güncellemeniz gerekir bekliyoruz. Lütfen buradan en son sürücüyü yükleyin. ftp://ftp.work.acer-euro.com/noteboo...tax32x64XP.zip Bir kere bunu elde etmek için gerekir indirilen vardır. Ve tıklatın sağ tıklayın Extract Dosyalar Üzerinden özütleme sihirbazı ile izleyin. Masaüstü için Extracting iyi olacak. Sonra Açılan klasör üzerine tıklayın Ayıklanan var. Çağırılır Chicony Klasörü tıklayalım yazan V5.7.31.400C_WHQL Sonra AcerCrystalEyeWebcamVideoClassCam_v5-7-31-400-1-0.exe Eğer bir yükleme işlemi sonunda, bunu yapmak için izin yeniden sorar. Umarım bu çalışma almalısınız. Yazı geri sonuçlarında.
|
| |||
| |||
| Merhaba Serverguy için talimatlar gerçekleştirmiş ve web kamerası Yardımlarınız için teşekkürler iyi çalışıyor. o zaman yeni bir makine olan sürücüler bu şeyler aslında iş kurmak olacaktır satın düşünürdüm (bu yanak yok i saf olarak pm olarak dil) olduğunu Tekrar teşekkürler spuddy |
|
| |||
| |||
| No problems. Yani, üreticiler tarihinden sürücüleri kadar yüklemek olabilir kabul ediyorum. Veya, bu, kolay bir yükseltme gereken doğru sürücüleri bulmak için yapmak başarısız. Ben size geri almak için bir süre aldı nedeni bu sürücülerin ne doğru sürümünü sormaya Acer Teknik Destek e-posta gerekiyordu Dizüstü için vardı. Dört farklı olan ne olduğu hakkında hiçbir bilgi mevcut vardı ne.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Çok teşekkürler Seni gerçekten beni koymak çalışmaları için teşekkür ederiz. Ben kendimi Acer Kartvizite NOUS vardı olmalıdır. Benim 67 yaşında gümüş sunucu ve beyin doesnt iş hızlı pm Mind. bir kez daha teşekkür Spuddy ![]() ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |