![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там Я тільки що купив Acer Aspire 7720 ноутбук із вбудованою веб-камерою. Веб-камера, як видається, працює, я бачу себе на екрані і прийняти ще Фото зображення. При підключенні в мережі я можу бачити і чути іншого людини, але вони можуть тільки чути, але не до мене. Це трапляється з усіма сполуками. Чи можна допомогти або ж в машині є, щоб повернутися. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я сподіваюся, вам необхідно оновити драйвери. Будь ласка, завантажте останню версію драйвера звідси. ftp://ftp.work.acer-euro.com/noteboo...tax32x64XP.zip Як тільки вона завантажена вам потрібно витягти її. Клацніть правою кнопкою мишки на ньому та натисніть Вилучення файлів Дотримуватися з видобутку майстра. Витяги його на робочому столі буде добре. Як тільки ви добули її натисніть на папку, відкрив. Це називається Chicony Потім клацніть на папці, що говорить V5.7.31.400C_WHQL Потім натисніть AcerCrystalEyeWebcamVideoClassCam_v5-7-31-400-1-0.exe Якщо він попросить перезавантажити в кінці процесу установки, що дозволяють їй зробити це. Будемо сподіватися, що вона повинна отримати роботу. Опублікувати інформацію про результати.
|
| |||
| |||
| Привіт там Serverguy провели ваші інструкції та веб-камера працює нормально спасибі за вашу допомогу. Можна подумати, що коли ви купите нову машину, що водії будуть налаштовані таким чином, що речі дійсно працюють (це мовою в щоку я ні, що мене наївним) Ще раз спасибі spuddy |
|
| |||
| |||
| Немає проблем. Я згоден, виробники можуть встановити до дати водіїв. Або, інакше, дозволяють легко знайти потрібний драйвер, коли потрібно оновлення. Тому я прийняв якийсь час, щоб повернутися до вам, що я був на електронну Acer Технічна підтримка запитати, що правильна версія драйвера були на вашому ноутбуці. Вони були чотири різні наявні в них немає інформації про те, що було за що.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Велике спасибі Я дійсно ціную роботу, яку ви поклали в мене. Я повинен був Nous зв'язатися Acer себе. Майте на увазі Я 67 років сервер срібло і мій мозок оленяча шкіра робота так швидко. ще раз спасибі Spuddy ![]() ![]() |