![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, jsem koupil webkamera a "na vzduch light" je opravdu annoing mě. Existuje způsob, jak vypnout "na vzduch light"? to je můj webkamera http://www.labtec.com/index.cfm/gear ..., contentid = 675 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý den, Seba
| |||
| |||
| Našel jsem návod, ale didnt nalézt užitečné anythink uvnitř |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že žárovka je stanovena na jedinou schůdnou možností je pokrýt to.
| |||
| |||
| Můžete vypnout kameru ze systému, hardwaru a umožní vedení, když se vám, že by měl řešit i problem.If není potom odpojte jej a opětovně pouze tehdy, když budete potřebovat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Logitech Webcam Problem | DonnyTEN | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 23. května 2009 09:16 |
| HP Pavillion 6700 Webcam Problém s OS Vista | leosar | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 13. dubna 2009 16:15 |
| Integrovaná webkamera problém | jimbeam | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 19. května 2008 06:49 |
| Webkamera? | cheesewheels99 | Obecné Hardware Chat | 4 | 3. ledna 2008 18:47 |
| Nejlepší Webcam nakupovat? | themaninblack1963 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 6 | 28. prosince 2007 05:11 |
| Thread Nástroje | |
| |