![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я купила веб-камеру і "на повітря світ" дійсно annoing до мене. Чи є спосіб відключити "на повітря світло"? Це моя веб-камера http://www.labtec.com/index.cfm/gear ..., ContentID = 675 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Сева
| |||
| |||
| Я знайшов інструкції, але Didn't знайти корисну anythink всередині |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, що світло фіксується на тій життєздатним варіантом є його приховати.
| |||
| |||
| Ви можете відключити Cam з системи, апаратне управління і включити його, коли вам потрібно, що має вирішити problem.If я не наступає, то вимкніть його і підключений знову, тільки коли це потрібно. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Веб-камера Logitech проблеми | DonnyTEN | Digital Imaging & Принтери | 0 | 23 травня 2009 09:16 |
| HP Pavilion Webcam 6700 Проблеми з ОС Vista | НССПС | Digital Imaging & Принтери | 4 | 13 квітня 2009 16:15 |
| Встроенная веб-камера проблема | JimBeam | Digital Imaging & Принтери | 2 | 19 травня 2008 06:49 |
| Веб-камери? | cheesewheels99 | Генеральний обладнання чат | 4 | 3 січня 2008 18:47 |
| Краща веб-камера купити? | themaninblack1963 | Digital Imaging & Принтери | 6 | 28 грудня 2007 05:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |