![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Co je důležité mít na paměti při výběru jeden digitální fotoaparát? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych trochu číst recenze na kamery ve vašem rozpočtu, spousta k dispozici online.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| stevesdigicams je dobrým recenzi místě .... Nejoblíbenější modely budou uvedeny zde.
Pokud jste úplný nováček ...... pozor na megapixelů a optický zoom. Čím vyšší je megapixelů, tím lepší kvalita, a to zejména tisk z velké fotografie. Optický zoom je mechanický zoom, vzhledem k tomu, že digitální zoom je firmware / software řízený a ne ve stejné kvalitě. Ve skutečnosti v těchto dnech, žádné cmera bez minimálně 3 x optický zoom, je třeba se vyhnout. Je těžké doporučit nějakou kameru, jak je tu mnoho faktorů, je třeba zvážit. Pokud nám poskytnete trochu více informací, jako je to, co budete používat je pro, ať chcete nebo kompaktní standardní velikost a přibližný rozpočet, můžeme pravděpodobně bodu se na pár. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Nemocné říct, pokud youre plánování vytisknout plakát velikosti obrázků, dont jste někdy potřebovali něco větší než 5-7mp. MP má co do činění s kvalitou obrazu. Všichni to znamená, jak velký je na obrázku si můžete udělat. Mám starší kameru to je jen 2.1mp & to funguje super! Pokud například právě hledáte pokutu bodu a natočit kameru vzít na dovolenou a pak spěchat domů, aby viděli vaše fotky na vašem počítači, pak bych navrhnout kterýkoli z Sony cybershots line. Heres jedna k prodeji bez poštovného a paměťové karty dost velké, aby mohly držet 1200 pics! |
|
| |||
| |||
| Nákup znackových fotoaparáty a jaké značky je nejvyšší kvalita, určí, jak dlouho je kamera vás bude poslední. Do vzít v úvahu, však frekvence technologické objevy v oblasti digitálního zpracování obrazu. Je změny docela často. |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych vydržet značky Nejlepší digitální fotoaparát je ten, který bude suite vašim potřebám. Jste po malé kapesní velikosti fotoaparátu nebo větší. Existuje mnoho různých otázek, musíte zeptat sami sebe při výběru fotoaparátu |
|
| |||
| |||
| Obviosly existuje mnoho podívat se na při nákupu jakéhokoli výrobku. Zejména v oblasti technologické a vzhledem k tomu, že breathroughs upgrady jsou téměř automatické a fotoaparát si koupíte dnes je zastaralý včera LOL. Následuje to, co bych osobně podívat na: -meagapixel (pokud si nejste tisk fotky přes 5x7 nebo dokonce 7x11) nepotřebují vyšší než 8. -zoom (je digitální a optický) -optický zoom (uvidíme dát prostě) optický zoom objektivu je skutečně v přibližování k místě. Prohráls žádné jasné rozlišení nebo při použití optického zoomu. -digitální zoom je kamera vyfukování do obrazu aby Vám zdají užší ale ztrácejí srozumitelnost a řešení tak, že čím digitální zoom používáte více pixelated a zrnitý obraz bude vypadat. Při úvahách o výši zoom je potřeba zvážit využití tohoto fotoaparátu. Bude použita pro sportovní události, hry, lov, nebo snad právě uvnitř. Zvětąit nikdy bolí tak je to osobní preference, pokud jde zoom. Poslední thig jsem se podívat na značky. Značka znamená všechno. Já osobně myslím, Canon a Sony jsou čísla 1 a 2. Věřím, že jsou vyráběny na poslední phsically stejně jako udržovat výrobek moudrý. Existuje mnoho nových funkcí pro kameru tedy tři jsem se zmínil, jsou v jistém smyslu minimální. Jako předchozí plakát vyjádřila. "existuje mnoho užitečných zdrojů on-line" Doufám, že to pomůže Rick |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Mám koupit CANON 450d digitálním SLR fotoaparátu | AtWittsEnd | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 28. listopadu 2008 10:39 |
| Jaký digitální fotoaparát? se mi nové digitální fotoaparát | Marian M | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 21. listopadu 2008 07:49 |
| Nejlepší digitální fotoaparát koupit? | Ashley S | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 21. listopadu 2008 01:01 |
| Digitální fotoaparát odhaleno laptop | dfr200764 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 7. říjen 2008 11:33 |
| Nejlepší digitální fotoaparáty - hledáme pro digitální fotoaparát pro PC používat | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 3 | 21. října 2006 09:57 |
| Thread Nástroje | |
| |