![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mi az a fontos, hogy tartsa szem előtt, míg a digitális választotta fényképezőgép? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt olvastam néhány felülvizsgálatokkal kamerák a költségvetés, sok rendelkezésre álló online.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| stevesdigicams egy jó felülvizsgálat helyén .... legkedveltebb modell lesz itt felsorolt.
Ha a teljes newbie ...... Olvassa el megapixel, optikai zoom. Minél magasabb a megapixel, annál jobb a minőség, különösen a nagy nyomtatási prints. Optikai zoom mechanikus zoom, míg a digitális zoom firmware / szoftver vezérli, és nem ugyanazt a minőséget. Valójában ezek a napok, minden cmera nélkül legalább 3 x optikai zoom, el kell kerülni. Nehéz ajánlani egy kamera, mert nincs olyan sok tényezők. Ha nekünk egy kicsit több információ, mint például mit fog használni az, hogy be akarjuk-e, illetve a standard egy kompakt méretű és durva költségvetés, akkor valószínűleg pont akkor egy keveset. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Rosszul mondom ezt, ha youre tervez nyomtatott poszter méretű képeket, akkor ne mindig kell valami nagyobb, mint 5-7mp. MP semmi köze minőségének a képet. Mind ez azt jelenti, hogy milyen nagy a kép akkor is. Nekem van egy régebbi kamera amit csak 2.1mp és ez szerkezet nagy! Ha Ön éppen keresnek egy finom pont és lõdd kamerát, hogy a pihenés, majd rohanás haza, hogy a képeket a számítógépre, akkor azt javasoljuk, sem a Sony cybershots sor. Heres egy A szállítási költség nem adhatnak el, és a memóriakártya elég nagy, hogy 1200 kép! |
|
| |||
| |||
| Vásárlás a márkanév kamerák, és milyen márka a legjobb minőségű, meg fogja határozni, hogy meddig megy a kamera az utolsó neked. Nem veszi figyelembe, azonban a frekvencia technológiai áttörést a digitális képalkotás. Ez elég gyakran változásokat. |
|
| |||
| |||
| Én ragaszkodom a márkanév A legjobb digitális fényképezőgép az egyik, hogy a lakosztály az igényeit. Ön még egy kis zseb fényképezőgép, vagy a mérete nagyobb. Sok különböző kérdésekre kell kérnie saját választásának kamera |
|
| |||
| |||
| Obviosly sok nézni bármely termék vásárlásakor. Különösen a technológia területén, és mivel breathroughs szinte automatikus frissítések és a kamerát vásárolt ma elavult tegnap LOL. A következő, amit majd nézd meg személyesen -meagapixel (ha ön nem nyomtatási kép fölött 5x7 sőt 7x11) nincs szükség a magasabb, mint egy 8. -zoom (van digitális és optikai) optikai zoom (Én ezt egyszerűen) optikai zoom a lencse nagyítási ténylegesen be helyszínen. Vesztettél nem egyértelműség, illetve állásfoglalást az optikai zoom használata során. digitális zoom a kamera robbantanak, hogy a kép láthatóan közelebb de elveszti egyértelműségét és megoldása erre, annál inkább a digitális zoom használata egyre pixelated és szemcsés a kép lesz, mint most. Ha figyelembe véve az összeg zoom van szüksége, fontolja meg a használatát a fényképezőgépet. Lesz használható a sportesemények, játékok, vadászat, vagy talán csak belülről. Zoom nem fáj, ezért a személyes preferenciák, amennyire zoom megy. Az utolsó thig ránézek a márka. Brand azt jelenti, mindent. Én személy szerint hiszem, a Canon és a Sony a szám 1 és 2. Úgy vélem, a gyártást az utolsó phsically is fenntartani termék bölcs. Sok a funkciók a kamera, ezért a három általam említett minimális bizonyos értelemben. Mint az előző posztert már kifejtette. Van egy csomó hasznos források on-line " Remélem ez segít Rick |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ha veszek egy CANON 450D digitális tükörreflexes fényképezőgép | AtWittsEnd | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 28. november 2008 10:39 |
| Milyen digitális kamerát? Én kapok egy új digitális fényképezőgép | Marian M | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 21. november 2008 07:49 |
| A legjobb digitális fényképezőgépet vásárolni? | Ashley S | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 21. november 2008 01:01 |
| Digitális kamera által észlelt laptop | dfr200764 | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 7. október 2008 11:33 |
| A legjobb digitális fényképezőgépek - keres digitális fényképezőgép PC használat | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 3 | 21. október 2006 09:57 |
| Téma eszközök | |
| |