פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

המצלמה הדיגיטלית מה לקנות?

Reply

שרשרת כלים
Old 21 נובמבר 2008, 15:30
קבוצת חברות חדשות

Default המצלמה הדיגיטלית מה לקנות?

מה שחשוב לזכור בעת בחירת של המצלמה הדיגיטלית?
Old 21 נובמבר 2008, 15:37
מנהל קבוצת

הייתי לקרוא ביקורות על המצלמות את התקציב, הרבה זמין ברשת.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 נובמבר 2008, 05:09
קבוצת תורמים

stevesdigicams היא טובה לסקור האתר .... הכי פופולרי מודלים יפורטו כאן.

אם אתה שלם Newbie ...... תיזהר עבור megapixels ואת הזום האופטי.
Megapixels את הגבוה יותר, טוב יותר את האיכות, ובמיוחד את ההדפסה הדפסים גדולים.
הזום האופטי הוא הזום מכני, ואילו הזום הדיגיטלי הוא הקושחה / תוכנה ולא מונעים את אותה איכות. בעצם ימים אלה, ללא כל cmera לפחות 3 X Optical Zoom, יש להימנע.

קשה להמליץ על מצלמה, כמו שיש כל כך הרבה גורמים לשקול.
אם אתה נותן לנו קצת יותר מידע, כגון: מה אתה מתכוון להשתמש בו עבור, אם אתה רוצה קומפקטית או רגילה לבין גודל התקציב לא מעובד, כנראה שאנחנו יכולים להצביע לך כמה.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 פברואר 2009, 10:12
חבר קבוצת

חולה אומרים את זה, אלא אם כן התכנון youre להדפיס תמונות בגודל פוסטר, dont פעם שאתה צריך משהו יותר מ 5-7mp. MP אין שום קשר לאיכות של התמונה. כל זה אומר עד כמה הוא גדול של התמונה אתה יכול לעשות. יש לי רק ישנים thats מצלמה 2.1mp & זה עובד נהדר! אם youre פשוט מחפש קנס הצבע ואת המצלמה כדי לצלם לקחת בחופשה ואז למהר הביתה כדי לראות את התמונות שלך על המחשב שלך, אז הייתי מציע לאף אחד את Sony cybershots שורה. Heres אחד לא מוכר עבור עלויות משלוח כרטיס זיכרון גדול מספיק כדי להחזיק 1200 pics!
Old 3 מרס 2009, 22:51
קבוצת חברות חדשות

רכישת שם המותג של המצלמות, ומה הוא המותג האיכותי, יקבע כמה זמן את המצלמה עומד אחרון לך. האם לקחת בחשבון, עם זאת, תדירות של טכנולוגיית הדמיה דיגיטלית ב breakthroughs. היא משתנה בתדירות גבוהה למדי.
Old 4 מרס 2009, 12:29
קבוצת חברות חדשות

הייתי מקל עם שמות המותג

הטוב ביותר הוא מצלמה דיגיטלית זה יהיה Suite לצרכים שלך. האם אתה לאחר קטן או מצלמת כיס גודל אחד גדול יותר.

יש הרבה שאלות שונות אתה צריך לשאול את עצמך בעת בחירת מצלמה
Old 4 מרס 2009, 14:56
חבר קבוצת

Obviosly יש הרבה להסתכל בעת רכישת כל מוצר. בעיקר בתחום הטכנולוגיה בשדה בעוד breathroughs ושדרוגים כמעט אוטומטי ואת המצלמה אתה קונה היום הוא מיושן אתמול LOL.

להלן מה שהייתי תסתכל אישית:

-meagapixel (אם אתה לא הדפסת התמונות מעל 5x7 או אפילו 7x11) ללא צורך גבוהים יותר לאחר מכן על 8.
-Zoom (יש דיגיטלית אופטית ו)
Zoom-אופטי (אני מתכוון לשים את זה פשוט) הזום האופטי הוא למעשה העדשה התקרבות ל במקום. אתה מפסיד לא בהירות או פתרון הבעיה בעת הפעלת הזום האופטי.
Zoom-הדיגיטלי של המצלמה הוא נפוץ לבצע את התמונה אתה נראה קרוב אבל לאבד את הבהירות ואת הפתרון כך, על אחת כמה הזום הדיגיטלי אתה משתמש יותר pixelated ו grainy יראה את התמונה.

כאשר שוקלים את כמות הזום שאתה צריך, כדאי לשקול את השימוש של המצלמה. האם זה יהיה בשימוש עבור אירועי ספורט, משחקים, ציד, או אולי רק בפנים. קרב זה לא כואב כל כך של העדפה אישית ככל Zoom הולך.

האחרון thig אני מסתכל הוא מותג. מותג האם מתכוון הכל. אני אישית חושב Canon ו Sony הם מספר 1 & 2. אני מאמין שהם מיוצרים על האחרון phsically כמו גם לשמור על המוצר חכם.

יש הרבה תכונות מצלמה לכן שלושת שציינתי הם מינימליים במובן מסוים.

כמו פוסטר הקודם היה נכתב. "יש הרבה משאבים שימושיים און ליין"

מקווה שזה עוזר

ריק
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כדאי לקנות CANON 450d מצלמה דיגיטלית SLR AtWittsEnd Digital Imaging & מדפסות 1 -28 נובמבר 2008 10:39
מה מצלמה דיגיטלית? אני מקבל את המצלמה הדיגיטלית החדשה מריאן ז Digital Imaging & מדפסות 2 21st נובמבר 2008 07:49
הכי טוב לקנות מצלמה דיגיטלית? Ashley S Digital Imaging & מדפסות 3 21st נובמבר 2008 01:01
מצלמה דיגיטלית לא זוהה על ידי מחשב נייד dfr200764 Digital Imaging & מדפסות 3 7 אוקטובר 2008 11:33
Best מצלמות דיגיטליות - מחפש מצלמה דיגיטלית לשימוש עבור PC מחשב Spec כללי חומרה צ 'אט 3 21st אוקטובר 2006 09:57
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.