![]() |
|
| |||
| |||
| מה שחשוב לזכור בעת בחירת של המצלמה הדיגיטלית? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי לקרוא ביקורות על המצלמות את התקציב, הרבה זמין ברשת.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| stevesdigicams היא טובה לסקור האתר .... הכי פופולרי מודלים יפורטו כאן.
אם אתה שלם Newbie ...... תיזהר עבור megapixels ואת הזום האופטי. Megapixels את הגבוה יותר, טוב יותר את האיכות, ובמיוחד את ההדפסה הדפסים גדולים. הזום האופטי הוא הזום מכני, ואילו הזום הדיגיטלי הוא הקושחה / תוכנה ולא מונעים את אותה איכות. בעצם ימים אלה, ללא כל cmera לפחות 3 X Optical Zoom, יש להימנע. קשה להמליץ על מצלמה, כמו שיש כל כך הרבה גורמים לשקול. אם אתה נותן לנו קצת יותר מידע, כגון: מה אתה מתכוון להשתמש בו עבור, אם אתה רוצה קומפקטית או רגילה לבין גודל התקציב לא מעובד, כנראה שאנחנו יכולים להצביע לך כמה. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| חולה אומרים את זה, אלא אם כן התכנון youre להדפיס תמונות בגודל פוסטר, dont פעם שאתה צריך משהו יותר מ 5-7mp. MP אין שום קשר לאיכות של התמונה. כל זה אומר עד כמה הוא גדול של התמונה אתה יכול לעשות. יש לי רק ישנים thats מצלמה 2.1mp & זה עובד נהדר! אם youre פשוט מחפש קנס הצבע ואת המצלמה כדי לצלם לקחת בחופשה ואז למהר הביתה כדי לראות את התמונות שלך על המחשב שלך, אז הייתי מציע לאף אחד את Sony cybershots שורה. Heres אחד לא מוכר עבור עלויות משלוח כרטיס זיכרון גדול מספיק כדי להחזיק 1200 pics! |
|
| |||
| |||
| רכישת שם המותג של המצלמות, ומה הוא המותג האיכותי, יקבע כמה זמן את המצלמה עומד אחרון לך. האם לקחת בחשבון, עם זאת, תדירות של טכנולוגיית הדמיה דיגיטלית ב breakthroughs. היא משתנה בתדירות גבוהה למדי. |
|
| |||
| |||
| הייתי מקל עם שמות המותג הטוב ביותר הוא מצלמה דיגיטלית זה יהיה Suite לצרכים שלך. האם אתה לאחר קטן או מצלמת כיס גודל אחד גדול יותר. יש הרבה שאלות שונות אתה צריך לשאול את עצמך בעת בחירת מצלמה |
|
| |||
| |||
| Obviosly יש הרבה להסתכל בעת רכישת כל מוצר. בעיקר בתחום הטכנולוגיה בשדה בעוד breathroughs ושדרוגים כמעט אוטומטי ואת המצלמה אתה קונה היום הוא מיושן אתמול LOL. להלן מה שהייתי תסתכל אישית: -meagapixel (אם אתה לא הדפסת התמונות מעל 5x7 או אפילו 7x11) ללא צורך גבוהים יותר לאחר מכן על 8. -Zoom (יש דיגיטלית אופטית ו) Zoom-אופטי (אני מתכוון לשים את זה פשוט) הזום האופטי הוא למעשה העדשה התקרבות ל במקום. אתה מפסיד לא בהירות או פתרון הבעיה בעת הפעלת הזום האופטי. Zoom-הדיגיטלי של המצלמה הוא נפוץ לבצע את התמונה אתה נראה קרוב אבל לאבד את הבהירות ואת הפתרון כך, על אחת כמה הזום הדיגיטלי אתה משתמש יותר pixelated ו grainy יראה את התמונה. כאשר שוקלים את כמות הזום שאתה צריך, כדאי לשקול את השימוש של המצלמה. האם זה יהיה בשימוש עבור אירועי ספורט, משחקים, ציד, או אולי רק בפנים. קרב זה לא כואב כל כך של העדפה אישית ככל Zoom הולך. האחרון thig אני מסתכל הוא מותג. מותג האם מתכוון הכל. אני אישית חושב Canon ו Sony הם מספר 1 & 2. אני מאמין שהם מיוצרים על האחרון phsically כמו גם לשמור על המוצר חכם. יש הרבה תכונות מצלמה לכן שלושת שציינתי הם מינימליים במובן מסוים. כמו פוסטר הקודם היה נכתב. "יש הרבה משאבים שימושיים און ליין" מקווה שזה עוזר ריק |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כדאי לקנות CANON 450d מצלמה דיגיטלית SLR | AtWittsEnd | Digital Imaging & מדפסות | 1 | -28 נובמבר 2008 10:39 |
| מה מצלמה דיגיטלית? אני מקבל את המצלמה הדיגיטלית החדשה | מריאן ז | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 21st נובמבר 2008 07:49 |
| הכי טוב לקנות מצלמה דיגיטלית? | Ashley S | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 21st נובמבר 2008 01:01 |
| מצלמה דיגיטלית לא זוהה על ידי מחשב נייד | dfr200764 | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 7 אוקטובר 2008 11:33 |
| Best מצלמות דיגיטליות - מחפש מצלמה דיגיטלית לשימוש עבור PC | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 21st אוקטובר 2006 09:57 |
| שרשרת כלים | |
| |