mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

Kas digitālo fotoaparātu nopirkt?

Reply

Thread Tools
Old Novembris 21, 2008, 15:30
New Member Group

Default Kas digitālo fotoaparātu nopirkt?

Kas ir svarīgi paturēt prātā, izvēloties digitālo fotoaparātu?
Old Novembris 21, 2008, 15:37
Administrator Group

Es gribētu nolasīt dažus kameras pārskatīšanas savu budžetu, daudz dara pieejamu tiešsaistē.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Novembris 23, 2008, 05:09
Donors Group

stevesdigicams ir labs pārskats vieta .... populārākie modeļi tiks uzskaitīti šeit.

Ja esat pilnīgi Newbie ...... pievērsiet uzmanību megapixels un optiskais zoom.
Augstāks megapikseļi, labāku kvalitāti, īpaši izdrukāšana lielām izdrukām.
Optiskais zoom ir mehāniska zoom, tā kā ciparu zoom ir programmaparatūras / programmatūras ekspluatēti, un kas nav pašu kvalitāti. Patiesībā šajās dienās, jebkurā bez vismaz 3 X Optical cmera zoom, būtu jāizvairās.

Ir grūti ieteikt kameru, jo ir tik daudzi faktori, kas jāapsver.
Ja jūs sniedzat mums mazliet vairāk informācijas, piemēram, kāds jūs gatavojaties izmantot to, vai jūs vēlaties kompakto vai standarta izmēru un aptuvenu budžetu, mēs varam droši punkts jums maz.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Februāris 2, 2009, 10:12
Loceklis

Ill teikt, ja vien youre plānojat drukāt plakāta izmēra attēlu, jums dont jebkad vajadzīgs kaut kas lielāks par 5-7mp. MP nav nekāda sakara ar kvalitātes attēlu. Visiem tas nozīmē, ka tas, kā liels attēla jums var sniegt. Man ir vecāka kamera thats tikai 2.1mp un tas darbojas lieliski! Ja youre tikai meklē soda punktu un shoot kameru, lai atvaļinājumā un tad jāsteidzas mājās, lai apskatītu jūsu pics datorā, tad es ieteiktu kādu no Sony cybershots līniju. Heres viens Pārdod bez piegādes izmaksām, un atmiņas karti pietiekami liela, lai turēt 1.200 pics!
Old 3 marts 2009, 22:51
New Member Group

Iepirkumi zīmolu kameras un kāds zīmols ir visaugstākās kvalitātes, noteiks, cik ilgi kamera dodas uz pēdējo jums. Vai ņemt vērā, tomēr, tehnoloģijas atklājumus biežums digitālo attēlu. Tas mainās diezgan bieži.
Old Marts 4, 2009, 12:29
New Member Group

Es stick ar zīmolu nosaukumiem

Labākais digitālā kamera ir viena, kas atbilst jūsu vajadzībām. Vai jums pēc neliela kabatas izmēra kamera vai lielāka izmēra.

Ir daudz dažādu jautājumu jums jājautā sev, izvēloties kameru
Old Marts 4, 2009, 14:56
Loceklis

Zinātnē ir daudz ko apskatīt, pērkot jebkuru produktu. Jo īpaši tehnoloģiju jomā, bet breathroughs versiju ir gandrīz automātiska un kameru jūs pērkat mūsdienās ir novecojis vakar LOL.

Šādu tekstu, ko es varētu apskatīt personīgi:

-meagapixel (ja jūs esat nevis apdrukāšanas pics pa 5x7 vai pat 7x11) nav nepieciešama augstāka, tad 8.
-zoom (ir digitālo un optisko)
optiska tālummaiņa (es īstenot šo vienkārši) optiskais zoom ir objektīvs faktiski pietuvināt uz vietas. Jūs zaudējat nav skaidrības vai rezolūciju, izmantojot optisko tālummaiņu.
ciparu tālummaiņa ir kamera sprādziens attēlu veidošanas Jums šķiet tuvāk, bet jūs zaudējat skaidrība un izšķirtspēju šādā veidā, vairāk digitālo tālummaiņu esat lietojis vairāk pixelated un graudains attēls izskatīsies.

Apsverot summa zoom nepieciešams, jāapsver izmantot šo kameru. Tā tiks izmantota sporta pasākumiem, spēlēm, medības, vai varbūt tikai iekšpusē. Zoom nekad sāp tāpēc ir personīgās vēlmes, cik zoom iet.

Pēdējā thig Es paskatos ir zīmols. Brand tas ir viss. Es personīgi domāju, ka Canon un Sony ir numurs 1 & 2. Es uzskatu, ka tie tiek ražoti uz pēdējo phsically, kā arī saglabāt produktu gudrs.

Ir daudzas iespējas, lai kamera tāpēc trīs es minēju ir minimāls nozīmē.

Tāpat kā iepriekšējo plakātu bija norādīts. "Ir noderīgu resursu daudz on-line"

Hope this helps

Rick
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.