mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

Ce aparat foto digital pentru a cumpăra?

Reply

Thread Tools
Old 21 noiembrie 2008, 15:30
Noile state Group

Default Ce aparat foto digital pentru a cumpăra?

Ceea ce este important de a păstra în minte în timp ce alegerea unui aparat foto digital?
Old 21 noiembrie 2008, 15:37
Administrator Group

Mi-ar citi câteva comentarii cu privire la camerele de luat în bugetul dvs., o multime disponibile online.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 23 noiembrie 2008, 05:09
Grupul de donator

stevesdigicams este un bun revizui site-ul .... cele mai populare modele vor fi listate aici.

Dacă sunteţi un newbie ...... Fereşte-te de megapixeli si zoom optic.
Cu cât este mai mare de megapixeli, cu atât mai bine de calitate, în special listarea de imprimări mari.
Optical zoom zoom este mecanică, întrucât zoom digital este firmware / software de condus, şi nu de aceeaşi calitate. De fapt, in aceste zile, orice cmera fără un minim de 3 X zoom optic, ar trebui evitate.

Este greu de a recomanda un aparat de fotografiat, ca acolo sunt atât de mulţi factori, să ia în considerare.
Dacă ne dau un pic mai multe informaţii, cum ar fi ceea ce aveţi de gând să-l utilizaţi pentru, dacă doriţi un compact sau dimensiunea standard, precum şi o stare brută de buget, se poate, probabil, punctul de tine la câteva.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 februarie 2009, 10:12
Grupul de stat

Bolnav spun acest lucru, cu excepţia cazului în care youre planificare dimensiune poster pentru a imprima imagini, dont vreodată nevoie de ceva mai mult de 5-7mp. MP nu are nimic de-a face cu calitatea imaginii. Tot ce inseamna este cât de mare de imagine se pot face. Eu am un aparat de fotografiat mai vechi thats doar 2.1mp & it works mare! Dacă youre doar în căutarea unui punct de amendă şi trage camera pentru a lua în vacanţă şi apoi grăbi acasă, pentru a vă vedea poze de pe computer, apoi aş sugera orice de la Sony cybershots linie. Heres o pentru vinde nici costurile de transport şi un card de memorie suficient de mare pentru a ţine 1200 pics!!
Old 3 martie 2009, 22:51
Noile state Group

Cumpararea în camerele de luat numele de marcă, şi ceea ce marca este cea mai înaltă calitate, va stabili cât timp în care camera este de gând să ultimele tine. Să ia în considerare, cu toate acestea, frecvenţa de breakthroughs în tehnologia digitală de imagini. Se schimbă destul de des.
Old 4 martie 2009, 12:29
Noile state Group

Mi-ar lipi cu nume de marcă

Cel mai bun aparat de fotografiat digital este o suita care va nevoile dumneavoastra. Esti un mic buzunar după mărimea camerei sau mai mare.

Există mai multe întrebări pe care trebuie să le adresaţi-vă în alegerea unui aparat foto
Old 4 martie 2009, 14:56
Grupul de stat

Obviosly există o mulţime de a examina la cumpărarea oricărui produs. În special în domeniul tehnologiei întrucât breathroughs şi upgrade-urile sunt aproape automat şi aparatul de fotografiat cumperi azi este depăşit ieri LOL.

În cele ce urmează prezentăm ce m-aş uita la personal:

-meagapixel (dacă nu sunteţi de imprimare pics peste 5x7 sau chiar 7x11) nu este nevoie de o mai mare atunci 8.
-zoom (există digitale si optice)
-zoom optic (Voi pune aceasta, pur şi simplu) optical zoom-ul este de fapt capacul panoramarea la faţa locului. Ai pierdut sau nu claritate rezoluţie, atunci când utilizaţi zoom optic.
-zoom digital este aparatul de fotografiat suflare de imagine a face mai aproape, dar se pare că ai pierdut claritate şi o rezoluţie în acest fel, cu atât mai mult zoom digital a utiliza mai multe pixelated şi grăunţos de imagine se va uita.

Atunci când iau în considerare suma de zoom aveţi nevoie, luaţi în considerare utilizarea acestui aparat de fotografiat. Va fi folosit pentru evenimente sportive, jocuri, de vânătoare, sau, poate, doar in interior. Mareste nu doare aşa este o preferinţă personală în măsura în care este zoom merge.

În ultima sa ma uit la thig este brand. Brand înseamnă totul. Eu personal cred Canon şi Sony sunt numărul 1 & 2. Cred că acestea sunt fabricate la ultima phsically precum şi menţine produsul înţelept.

Există multe caracteristici de la un aparat de fotografiat, prin urmare, cei trei sunt minime am menţionat într-un sens.

Ca un precedent poster a declarat. "Există o mulţime de util de resurse on-line"

Sper că acest lucru vă va ajuta

Rick
Reply

Register

Marcaje