![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čo je dôležité mať na pamäti pri výbere jeden digitálny fotoaparát? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych trochu čítať recenze na kamery vo vašom rozpočte, spousta k dispozícii online.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| stevesdigicams je dobrým recenzi mieste .... Najobľúbenejšie modely budú uvedené tu.
Ak ste úplný začiatočník ...... pozor na megapixelov a optický zoom. Čím vyššia je megapixelov, tým lepšia kvalita, a to najmä tlač z veľkej fotografie. Optický zoom je mechanický zoom, vzhľadom k tomu, že digitálny zoom je firmware / software riadený a nie v rovnakej kvalite. V skutočnosti v týchto dňoch, žiadne cmera bez minimálne 3 x optický zoom, je potrebné sa vyhnúť. Je ťažké odporučiť nejakú kameru, ako je tu mnoho faktorov, je potrebné zvážiť. Ak nám poskytnete trochu viac informácií, ako je to, čo budete používať je pre, či chcete alebo kompaktný štandardná veľkosť a približný rozpočet, môžeme pravdepodobne bode sa na pár. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Nemocné říct, ak youre plánovanie vytlačiť plagát veľkosti obrázkov, dont ste niekedy potrebovali niečo viac ako 5-7mp. MP má čo do činenia s kvalitou obrazu. Všetci to znamená, aký veľký je na obrázku si môžete urobiť. Mám starší kameru to je len 2.1mp & to funguje super! Ak napríklad práve hľadáte pokutu bodu a natočiť kameru vziať na dovolenku a potom ponáhľať domov, aby videli vaše fotky na vašom počítači, potom by som navrhnúť ktorýkoľvek z Sony cybershots line. Heres jedna na predaj bez poštovného a pamäťovej karty dosť veľké, aby mohli držať 1200 pics! |
|
| |||
| |||
| Nákup značkových fotoaparáty a akej značky je najvyššia kvalita, určí, ako dlho je kamera vás bude posledný. Do vziať do úvahy, však frekvencia technologické objavy v oblasti digitálneho spracovania obrazu. Je zmeny docela často. |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych vydržet značky Najlepšie digitálny fotoaparát je ten, ktorý bude suite vašim potrebám. Ste po malé vreckové veľkosti fotoaparátu alebo väčšie. Existuje mnoho rôznych otázok, musíte spýtať sami seba pri výbere fotoaparátu |
|
| |||
| |||
| Obviosly existuje veľa pozrieť sa na pri nákupe akéhokoľvek výrobku. Najmä v oblasti technologickej a vzhľadom k tomu, že breathroughs upgrady sú takmer automatické a fotoaparát si kúpite dnes je zastaraný včera LOL. Nasleduje to, čo by som osobne pozrieť na: -meagapixel (ak si nie ste tlač fotky cez 5x7 alebo dokonca 7x11) nepotrebujú vyšší ako 8. -zoom (je digitálny a optický) -optický zoom (uvidíme dať jednoducho) optický zoom objektívu je skutočne v približovaní k mieste. Prohráls žiadne jasné rozlíšenie alebo pri použití optického zoomu. -digitálny zoom je kamera vyfúknutie do obrazu aby Vám zdajú užšie ale strácajú zrozumiteľnosť a riešenia tak, že čím digitálny zoom používate viac pixelated a zrnitý obraz bude vyzerať. Pri úvahách o výške zoom je potreba zvážiť využitie tohto fotoaparátu. Bude použitá pre športové udalosti, hry, rybolov, alebo snáď práve vnútri. Zväčąi nikdy bolí tak je to osobné preferencie, pokiaľ ide zoom. Posledná thig som sa pozrieť na značky. Značka znamená všetko. Ja osobne myslím, Canon a Sony sú čísla 1 a 2. Verím, že sú vyrábané na poslednú phsically rovnako ako udržiavať výrobok moudrý. Existuje mnoho nových funkcií pre kameru teda tri som spomenul, sú v istom zmysle minimálne. Ako predchádzajúce plagát vyjadrila. "existuje veľa užitočných zdrojov on-line" Dúfam, že to pomôže Rick |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Mám kúpiť CANON 450d digitálnym SLR fotoaparátu | AtWittsEnd | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 28. novembra 2008 10:39 |
| Aký digitálny fotoaparát? sa mi nové digitálny fotoaparát | Marian M | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 21. novembra 2008 07:49 |
| Najlepšie digitálny fotoaparát kúpiť? | Ashley S | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 21. novembra 2008 01:01 |
| Digitálny fotoaparát odhalené laptop | dfr200764 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 7. október 2008 11:33 |
| Najlepšie digitálne fotoaparáty - hľadáme pre digitálny fotoaparát pre PC používať | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 21. októbra 2006 09:57 |
| Thread Tools | |
| |