мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Који дигитални фотоапарат купити?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. новембар 2008, 15:30
Нови члан групе

оно што је важно имати на уму док бирате један дигитални фотоапарат?
Old 21. Мар 2008, 15:37
Администратор Гроуп

Ја бих прочитати неке рецензије о камерама у свој буџет, обиље доступан онлине.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 23. Мар 2008, 05:09
Донаторска Група

стевесдигицамс је добар преглед страница .... најпопуларнијег модела ће бити наведене овде.

Ако сте завршили неубие ...... чувајте се Мегапикселс и оптички зоом.
Шта је већи Мегапикселс, то су боље квалитета, посебно ван штампу великих отисака.
Оптички зоом зоом је механички, док је дигитални зоом фирмуаре / софтуаре дривен а не исте квалитета. У ствари ових дана, било цмера без најмање 3 Кс Оптички зоом, треба избегавати.

Тешко је препоручити камера, као што постоји толико много фактора у обзир.
Ако нам дате мало више информација, као што ћете га користити за било коју желите компактни или стандардне величине и груби буџет, можемо вам вероватно тачку на мало.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 2. фебруар 2009, 10:12
Мембер Гроуп

Илл саы то, осим ако ыоур планирања одштампате плакат величине слике, те донт икада требати ништа веће од 5-7мп. МП нема везе са квалитетом слике. Све то значи да је велика слика можете извршити. Имам старију камеру 2.1мп само тај и то утврде велик! Ако ыоур праведан хандсоме за фино тачку и пуцати камера да се на одмор, а затим дојурити дома видети своје слике на рачунару, а затим бих предложити било који од цыберсхотс Соны линију. Хересу један за продају не схиппинг трошкови и меморијске картице великог довољно држати 1200 пицс!
Old 3. Јан 2009, 22:51
Нови члан групе

Куповина у бранд наме камера, и оно што бранд је највише квалитета, ће одредити колико дуго камера иде на последњи вама. Да ли узети у обзир, међутим, учесталост у дигиталној технологији бреактхроугхс имагинг. Она мења прилично често.
Old 4. Апр 2009, 12:29
Нови члан групе

Ја бих стицк са заштићена имена

Најбољи дигитални фотоапарат је један пакет који ће вашим потребама. Јесте ли након мале џепни величине камере или већи.

Постоји много различитих питања морате питати сами при одабиру камере
Old 4. Апр 2009, 14:56
Мембер Гроуп

Обвиослы има доста погледати кад купујете било који производ. Нарочито у подручју технологије и бреатхроугхс док су готово аутоматске надоградње и камере куповине данас је застарела јучер ЛОЛ.

Ово је оно што бих лично погледати на:

-меагапиксел (ако нисте штампу пицс 5кс7 или чак и више од 7кс11) нема потребе за више од 8.
-зоом (ту је и дигитални оптички)
оптички зоом (ја ћу овај пут једноставно) оптички зоом објектив је заправо зооминг се на лицу места. Ви не изгубе јасноће или када се користи оптичка резолуција зумирања.
-дигитални зоом фотоапарат је пухање на слику коју израде изгледају ближе него ли изгубити јасноћу и резолуцију на тај начин, то је дигитално зумирање користите више пикселатед зрнаст и слике ће изгледати.

Када се с обзиром на количину зоом потреба, размотрите коришћење ове камере. Хоће ли се користити за спортске догађаје, игре, лов, или можда само изнутра. Зоом никад не боли тако да је личним преференсе колико зоом иде.

Тхе ласт тхиг погледамо ли је бранд. Бранд не знаци све. Лиццно мислим Цанон и Соны су број 1 и 2. Ја верујем да су произведени на последњи пхсицаллы, као и одржавање производа мудар.

Постоје многе опције камере дакле три сам споменуо су минималне у смислу.

Као претходни плакат изјавио. "постоји пуно корисних ресурса, он-лине"

Надам се ово помаже

Рицк
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц