az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Hangi dijital fotoğraf makinesi satın almak?

Reply

Konu Araçları
Old 21 Kasım 2008, 15:30
Yeni Üye Grubu

Default Hangi dijital fotoğraf makinesi satın almak?

ne, bir dijital fotoğraf makinesi seçerken göz önünde bulundurulması gereken önemli?
Old 21 Kasım 2008, 15:37
Yönetici Grubu

Senin bütçesinde kameralar bazı değerlendirmeleri, çok online olur.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 Kasım 2008, 05:09
Bağış Grubu

stevesdigicams iyi bir inceleme sitesi .... ise en popüler modelleri burada listelenir.

Eğer tam yeni ...... bulunmaktadır megapiksel ve optik zoom dikkat.
Bu megapiksel ne kadar yüksekse, kalite, özellikle de büyük baskı dışında baskı iyi.
Optik zoom ise dijital zoom mekanik bir bellenim ise yakınlaştırma / yazılım tahrik ve aynı kalitede. Bu gün, 3 X Optik en az herhangi bir cmera, kaçınılmalı Zoom In fact.

Olarak göz önünde o kadar çok etken vardır bir kamera tavsiye için zor.
Eğer bizi, ister, muhtemelen birkaç at noktası bir kompakt veya standart boyut ve kaba bir bütçe istiyor bu sizin için kullanmak için ne gidiyorsun olarak biraz daha fazla bilgi verin.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 2. Şubat 2009, 10:12
Üye Grubu

Sürece youre planlama poster boyutu görüntüleri yazdırmak için Ill, hiç dont 5 fazla şeye ihtiyacın-7mp Bu söylüyorlar. MP görüntü kalitesi ile ilgisi yoktur. Tüm bu aracı nasıl yapabilirsiniz resmin büyük. Ben eski bir kamera var şu sadece 2.1mp ve çok çalışıyor! Eğer youre bir ince noktası arıyor ve ateş kamera tatile çekmek ve daha sonra ana bilgisayarınızda Resimlerinizi görmek için acele, daha sonra herhangi bir Sony cybershots satır öneririz. Heres bir için nakliye maliyetleri ve bir bellek kartı yeterli 1200 resimlerim tutun büyük satış!
Old 3 Mart 2009, 22:51
Yeni Üye Grubu

Markası kameralarda ve Alış ne marka en yüksek kalitede olduğunu, ne kadar kamera belirleyecek son gidiyor. Dikkate alıyor musun Ancak, dijital görüntüleme teknolojisi breakthroughs ve sıklığı. Çok sık değişir.
Old Mart 2009, 12:29 4
Yeni Üye Grubu

Ben markaları ile sopa ediyorum

En iyi dijital fotoğraf makinesi bir olacak takımı için çalışması gerekiyor. Küçük bir cep boyutu kamera veya daha büyük bir sonra edilmiştir.

Burada bir kamera seçerek kendinize sormanız gerekir birçok soru vardır
Old Mart 2009, 14:56 4
Üye Grubu

Obviosly yüzden, herhangi bir ürün satın almak bakmak için pek çok şey var. Breathroughs ve yükseltmeler ise teknoloji alanında, özellikle neredeyse ve kamera bugün satın otomatik eski dün LOL olduğunu.

Aşağıdaki Şahsen ne görünür:

-meagapixel (eğer resimler üzerinde baskı değil 5x7 veya 7x11) yüksek hiç gerek sonra 8.
-zoom (dijital var ve optik)
-optik (Bu sadece) optik zoom koymak olacaktır zum objektifi aslında nokta için yakınlaştırma olduğunu. Hiç açıklık veya çözünürlük zaman optik zum kullanarak kaybedersiniz.
dijital zum kamera resmi daha yakın görünüyor ama açıklık ve çözümü bu şekilde kaybetmek yaparken üfleme ise, daha fazla dijital olarak çok daha pixelated ve grenli resmi görünecek kullanmak Zoom.

Ne zaman ihtiyacınız zum miktarı göz önüne alındığında bu kameranın kullanımı düşünün. Sadece içindeki olaylar, oyunlar, avcılık, ya da belki spor için kullanılacaktır. Yakınlaştır kadarıyla Zoom giderse bu kişisel bir tercih's acıyor asla.

Ben bakmak son thig markasıdır. Marka demek her şeyi yapar. Ben kişisel olarak Canon ve Sony sayı 1 ve 2 olduğunu düşünüyorum. Sanırım phsically de son olarak ürün akıllıca korumak üretilmektedir inanıyoruz.

Bir kamera için birçok özellikleri dolayısıyla üç Ben sözü, bir anlamda az bulunmaktadır.

Bir önceki gönderen gibi ifade vardı. "Orada yararlı kaynakların çok-çizgi bulunmaktadır

Hope this helps

Rick
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından