![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Важливо мати на увазі при виборі цифрового фотоапарата? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хотів би прочитати деякі відгуки про камери у вашому бюджеті, безліч доступних в Інтернеті.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| stevesdigicams хороший сайт огляді .... Найбільш популярні моделі будуть перераховані тут.
Якщо ви повний новачок ...... виглядати мегапікселів і оптичним зумом. Чим більше мегапікселів, тим краще якість, особливо в роздруківці великих гравюр. Оптичний зум є механічне збільшення, а цифровий зум прошивки / Software приводом і не те ж саме якість. Насправді в ці дні, без будь-яких cmera мінімум 3-кратний оптичний зум, слід уникати. Важко рекомендувати камеру, тому що є багато факторів, щоб розглянути. Якщо ви дасте нам трохи більше інформації, наприклад, що ви збираєтеся використовувати його для, чи хочете ви чи стандартних компактних розмірів і грубої бюджет, ми можемо вам, ймовірно, вказують на деякі з них. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Жорстоке кажу про це, якщо Youre планування для друку зображень розміру плаката, ви не завжди потрібно нічого більше, ніж 5-7MP. Депутат не має нічого спільного з якістю зображення. Все це означає, наскільки великі зображення ви можете це зробити. У мене є дорослі камери Thats тільки 2.1mp & вона чудово працює! Якщо ти просто шукає штрафу точки і знімати камеру взяти на відпочинок, а потім бігти додому, щоб побачити свої фотографії на комп'ютері, то я хотів би запропонувати будь-якій з ліній Sony cybershots. Херес одного на продаж не витрати з доставки і карти пам'яті достатньо великий, щоб провести 1200 фото! |
|
| |||
| |||
| Покупка в камерах марки та бренди, що є найвищим якістю, буде визначати, скільки часу камера буде продовжуватися вас. Лі взяти до уваги, однак, частота проривні технології в цифровій обробці зображень. Вона змінюється досить часто. |
|
| |||
| |||
| Я хотів би дотримуватися брендів Кращі цифрові камери, яка буде Suite вашим потребам. Ви після невеликої камері розміром кишені або більшу. Є багато різних питань потрібно поставити собі при виборі камери |
|
| |||
| |||
| Obviosly багато дивитися при купівлі будь-якого продукту. Особливо в галузі технологічних розробок у той час як breathroughs та модернізації майже автоматичні і камери ви купуєте сьогодні є застарілим LOL вчора. Ось що я хотів би подивитися особисто: -meagapixel (якщо ви не друкує фотографії над 5x7 або навіть 7x11) немає необхідності вище, ніж 8. -Zoom (є і цифровий оптичний) -оптичним зумом (я покладу це просто) зум-об'єктив є фактично масштабування на місці. Ви не втрачати ясність або дозволу при використанні оптичного зума. -цифровий зум камери підірвати малюнок рішень ви, здається, ближче, але ви втратите ясність і резолюції таким чином, тим більше цифрового зума використовувати більш нерівній і зернисту малюнок буде виглядати. При розгляді питання про суму потрібно збільшити, розглянути можливість використання цієї камери. Чи буде він використовуватися для проведення спортивних заходів, ігор, полюванням, або просто всередині. Збільшити ніколи не болить так, що це особисті переваги наскільки збільшити йде. Останній thig я дивлюся на це бренд. Марка означає всі. Я особисто думаю, Canon і Sony є номер 1 & 2. Я вважаю, що вони виготовляються в останні phsically, а також підтримувати продукт мудрим. Є безліч можливостей для камери тому я згадав три є мінімальними в сенсі. Подібно попереднім плакат заявив. "Є багато корисних ресурсів он-лайн" Сподіваюся, що це допомагає Rick |