![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje "all-in-one Lexmark tiskárna právě rozepsané. Nevíte, proč! Možná je to blbost! Takže jsem plánujete zakoupit novou tiskárnu. Jakýkoliv návrhy? Hledáme pro průměrnou cenu, protože vím Není zdarma oběd a příliš drahý, může být příliš mnoho pro mě zvládnout, přestože je to velmi kvalitní. I tiskárny není příliš velká, velikost .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co si hodlají tisku na tuto novou tiskárnu a jaké kvality jste hledali?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HP 6210 je skvělým AIO tiskárny.
|
| |||
| |||
| Rozpočet - Méně než 100 liber CZK max, nad 10 liber CZK & ideální cena = 30 liber Použití - Tisk docs (barevná + černá / bílá) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Informace požadované na Vše v jednom Tiskárny | Clive | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 6. června 2009 08:21 |
| Nelze tisknout na některou z našich síťových tiskáren | johndoe | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 31. května 2009 21:24 |
| Inkoustové tiskárny, jak funguje? | david09 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 20. březen 2009 13:22 |
| Tiskárny nefunguje-USB Problém? | matthewforu | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 26. června 2008 09:22 |
| Tiskárny Canon | syderapple | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 6. ledna 2008 10:54 |
| Thread Nástroje | |
| |