![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Το όλα-σε-ένα εκτυπωτή Lexmark μόνο αναλύονται. Δεν ξέρω γιατί! Ίσως είναι χάλια! Έτσι είμαι σχεδιάζει να αγοράσει ένα νέο εκτυπωτή. Όποιες προτάσεις; ψάχνει για ένα μέσο όρο η τιμή, διότι δεν γνωρίζω Theres δωρεάν γεύμα και πολύ ακριβό μπορεί να είναι πολύ μεγάλη για μένα παρά το γεγονός ότι για την αντιμετώπιση της υψηλής ποιότητας. Επίσης, ένας εκτυπωτής δεν είναι πολύ μεγάλες σε μέγεθος .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι προτίθεται να εκτυπώσετε σε αυτό το νέο εκτυπωτή και τι είδους ποιότητα ψάχνετε;
Επίσης ... σας είναι στην ευχάριστη θέση να πληρώσει υπέρογκες τιμές για τις αρχικές κασέτες, ή Ψάχνετε για εκτυπωτές που θα λάβει συμβατές; Τι είναι ο προϋπολογισμός σας; Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το HP 6210 είναι μια μεγάλη AIO εκτυπωτή.
|
| |||
| |||
| Προϋπολογισμός - Λιγότερες από £ 100 GBP κατ 'ανώτατο όριο, πάνω από 10 λίρες στερλίνες & ιδανική τιμή = £ 30 Χρήσεις - Εκτύπωση docs (+ χρώματος μαύρο / άσπρο) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πληροφορίες που απαιτούνται για όλα σε ένα Εκτυπωτές | Clive | Digital Imaging & Printers | 2 | 6 Ιουν 2009 08:21 |
| Δεν είναι δυνατή η εκτύπωση σε οποιονδήποτε από μας, εκτυπωτές δικτύου | johndoe | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 31 Μαΐου 2009 21:24 |
| Πώς εκτυπωτές Inkjet εργασίας; | david09 | Digital Imaging & Printers | 2 | 20 Μαρ 2009 13:22 |
| Εκτυπωτές USB δεν λειτουργεί-Πρόβλημα; | matthewforu | Digital Imaging & Printers | 1 | 26 Ιουν 2008 09:22 |
| Canon Εκτυπωτές | syderapple | Digital Imaging & Printers | 2 | 6 Jan 2008 10:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |