![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja "all-in-one Lexmark tlačiareň práve rozpísané. Neviete, prečo! Možná je to blbost! Takže som plánujete zakúpiť novú tlačiareň. Akýkoľvek návrhy? Hľadáme pre priemernú cenu, pretože viem Nie je zadarmo obed a príliš drahý, môže byť príliš veľa pre mňa zvládnuť, hoci je to veľmi kvalitné. I tlačiarne nie je príliš veľká, veľkosť .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo si chcú tlače na túto novú tlačiareň a aké kvality ste hľadali?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HP 6210 je skvelým AIO tlačiarne.
|
| |||
| |||
| Rozpočet - Menej ako 100 libier SKK max, nad 10 libier SKK & ideálna cena = 30 libier Použitie - Tlač docs (farebná + čierna / biela) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Informácie požadované na Všetko v jednom Tlačiarne | Clive | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 6. júna 2009 08:21 |
| Nemožno tlačiť na niektorú z našich sieťových tlačiarní | johndoe | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 31. mája 2009 21:24 |
| Atramentové tlačiarne, ako funguje? | david09 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 20. marec 2009 13:22 |
| Tlačiarne nefunguje-USB Problém? | matthewforu | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 26. júna 2008 09:22 |
| Tlačiarne Canon | syderapple | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 6. januára 2008 10:54 |
| Thread Tools | |
| |