![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мы алл-ин-оне принтер Лексмарк само разбити. Не знам зашто! Мозда то је срање! Тако сам планирам купити нови штампач. Било који сугестија? траже просечну цену једне јер не знам Тхереса бесплатан ручак и прескупе мај бити превише за мене за ручка упркос то је високе квалитета. Уз штампач није превелика величине .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта намјеру одштампате на овај нови штампача и какав квалитет сте тражили?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ХП 6210 је велика АИО тискар.
|
| |||
| |||
| Буџет - Мање од 100 £ ГБП макс, преко 10 £ ГБП & идеална цена = 30 £ Употребе - Испис доцс (боја + црно / бело) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инфо потребна за све у једном Штампачи | Цливе | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 6. јуна 2009 08:21 |
| Не може се исписати на све наше мреже Штампачи | јохндое | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 31 мај 2009 21:24 |
| Како Инкјет Принтерс Уорк? | давид09 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 20 март 2009 13:22 |
| Штампачи не раде УСБ-проблем? | маттхеуфору | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 26. јуна 2008 09:22 |
| Штампачи Цанон | сыдераппле | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 6 јануар 2008 10:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |