![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Bio sam zadivljen kako možete prilagoditi postavke na LED monitor na jedan od naših računala? It's WIN OS je Vista osnovnih i monitor je LED 15,4''Široki zaslon (1280 X 880 Res.). što nađem je da kada otvorite stranicu na IE7 srijeda (ili bilo što za taj tvar) ga se pravilno uklapa u okviru ekrana, često čineći ga teško kliknite na "X" u gornjem desnom kutu da zatvorite Internet, ili '-' kako bi se smanjila se itd. Što trebam učiniti da bi se web stranice malo manji da stane na zaslon terminala? hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izgled za 'A' tipku na strani vašeg monitora, jedan auto prilagoditi svojim ako se ne može koristiti svoju radnu površinu zaslona svojstva, možete naći klikom na ovaj desno preko desktop
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što kupiti? Potreba za widescreen monitor Dell Dimension 2400. | Glen Randall | Graphics Cards & Monitors | 7 | 7. studeni 2009 18:52 |
| Monitor svjetla gore i gore računalo čizme ali monitor ne prikazuje ništa | mida | General Hardware Chat | 1 | 9. lipnja 2009 15:05 |
| 19 "widescreen LCD VGA | rafiki121 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 22 siječanj 2008 01:00 |
| Bf serijal u widescreen | mrdaveyk | PC & konzole Igre | 1 | 3. siječanj 2008 05:14 |
| Kada dođete do širokog widescreen? | Lexmark | Graphics Cards & Monitors | 1 | 6. studeni 2007 13:08 |
| Thread Tools | |
| |