![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי תהיתי איך אתה לכוונן את ההגדרות על צג LED על אחד המחשבים שלנו? זה Win Vista היא מערכת הפעלה בסיסית ואת צג LED הוא 15.4''Widescreen (1280 X 880 Res.). מה שאני מוצא היא כי בעת פתיחת דף רביעי ב IE7 (או משהו לצורך העניין) זה doesn't להתאים כראוי בתוך המסך, לעתים קרובות ולכן קשה ללחוץ על "X" בפינה הימנית העליונה כדי לסגור אותו, או "-" כדי להקטין אותו וכו ' מה אני צריך לעשות כדי להפוך את דף האינטרנט מעט קטן יותר כדי להתאים להציג את המסוף? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לחפש כפתור א 'בצד של מסך המחשב, אוטומטית שלה להתאים אם לא יוכל להשתמש במאפייני התצוגה שולחן העבודה שלך, אתה יכול למצוא את זה באמצעות לחיצה ימנית על שולחן העבודה
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה לקנות? צריך עבור צג מסך רחב של Dell Dimension 2400. | גלן רנדל | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 7 נובמבר 2009 18:52 |
| מעקב אחר האורות מעלה את המחשב על המגפיים אבל לפקח לא מציג שום דבר | mida | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 9th יוני 2009 15:05 |
| 19 "LCD widescreen VGA | rafiki121 | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 22 ינואר 2008 01:00 |
| Bf סדרה ב widescreen | mrdaveyk | PC & קונסולת משחקים | 1 | 3rd ינואר 2008 05:14 |
| מתי widescreen להגיע רחב? | Lexmark | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 6 נובמבר 2007 13:08 |
| שרשרת כלים | |
| |