mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

15.4''widescreen monitor - cum să se adapteze de afişare?

Reply

Thread Tools
Old 9 februarie 2008, 10:25
Grupul de donator

Salut

Mă întrebam cum să ajustaţi setările de pe un monitor LED de pe unul din computerele noastre? Este OS WIN Vista este de bază, precum şi de monitorizare este un LED de 15.4''Widescreen
(1280 X 880 Res.). ceea ce mi se pare că, atunci când se deschide un miercuri pe pagina de ie7 (sau ceva pentru care contează) este doesnt fit corespunzător în ecran, de multe ori ceea ce face dificil să faceţi clic pe "X" în colţul din dreapta sus pentru a închide-l, sau "-" pentru a reduce aceasta etc

Ce trebuie să fac pentru a face pagina de web uşor mai mici, pentru a se potrivi terminal de afişare?

mulţumesc
Old 9 februarie 2008, 11:10
Grupul de donator

căutaţi un "A", butonul de pe partea laterală a monitorului, la un auto ajusta

dacă nu ar putea folosi spaţiul de lucru proprietăţi de afişare, puteţi găsi această prin clic dreapta pe desktop

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.