![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Mă întrebam cum să ajustaţi setările de pe un monitor LED de pe unul din computerele noastre? Este OS WIN Vista este de bază, precum şi de monitorizare este un LED de 15.4''Widescreen (1280 X 880 Res.). ceea ce mi se pare că, atunci când se deschide un miercuri pe pagina de ie7 (sau ceva pentru care contează) este doesnt fit corespunzător în ecran, de multe ori ceea ce face dificil să faceţi clic pe "X" în colţul din dreapta sus pentru a închide-l, sau "-" pentru a reduce aceasta etc Ce trebuie să fac pentru a face pagina de web uşor mai mici, pentru a se potrivi terminal de afişare? mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| căutaţi un "A", butonul de pe partea laterală a monitorului, la un auto ajusta dacă nu ar putea folosi spaţiul de lucru proprietăţi de afişare, puteţi găsi această prin clic dreapta pe desktop
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|