![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Мені було цікаво, як ви налаштовуєте параметри на світлодіодний монітор на одному з наших комп'ютерах? Це ОС Win Vista основних і монітор світлодіодний 15,4''широкоекранний (1280 X 880 Res.). що я знаходжу, що при відкритті сторінки на СР IE7 (або що-небудь з цього питання) він doesn't установки належним межах екрану, часто ускладнює натисніть на значок "Х" у верхньому правому куті, щоб закрити його, або '-', щоб зменшити її т.д. Що мені потрібно зробити, щоб веб-сторінки, трохи менше на Fit відображення терміналу? спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| шукати кнопки "на стороні Вашого монітора, його автоматичного налаштування якщо не можете використовувати ваш робочий стіл властивості екрану, ви можете знайти за допомогою цього правою кнопкою миші на робочому столі
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що купити? Необхідність широкоекранний монітор для Dell Dimension 2400. | Глен Рендалл | Графічні карти & Монітори | 7 | 7 листопада 2009 18:52 |
| Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого | Mida | Генеральний обладнання чат | 1 | 9 червня 2009 15:05 |
| 19 "широкоформатний РК-VGA | rafiki121 | Графічні карти & Монітори | 6 | 22 січня 2008 01:00 |
| Bf серію у широкому | mrdaveyk | PC & консоль Gaming | 1 | 3 січня 2008 05:14 |
| Коли широкоекранний дістатися до широкого? | Lexmark | Графічні карти & Монітори | 1 | 6 листопада 2007 13:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |