![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм в момента изграждането на нов компютър и ми трябва препоръките на видео карти в диапазона от 150 $ до 300 $. С компютъра Отивам да се прави за редактиране на видео, музика запис и малка сума на игрите. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whats останалата част от спец. на вашите изгради? Какво си на движение? Какво Резолюция на монитора?
|
| |||
| |||
| Операционна система: Windows XP Pro Резолюция: 1920 X 1200 Intel Quad Q6600 Звукова карта: Audiophile 192 Mobo: Вероятно ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX Intel дънни платки - на дребно Пример: ANTEC 900 Захранване: ANTEC Истинската власт Трио TP3-650 ATX12V 650W Захранване с три 12V Rails - Търговия RAM: Патриотичния Екстремни ефективността 2GB (2 х 1GB) 240-пинови DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop памет модел PDC22G6400LLK - на дребно Това е, което аз съм планиране за подготовката за работа. За сега. Аз все още съм наясно за някои неща, или друга. Благодарности |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro 1920X1200 Intel Quad Q6600 Audiophile 192 2GB RAM Патриотичния ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX Intel дънни платки ANTEC 900 ANTEC Истинската власт Трио 650Watt |
|
| |||
| |||
| Първо, добре spec'd конструкция. Аз не съм толкова запознат със сайтове, на твоята страна на езерото, така съм имал погледнете Newegg и излезе с това. С пощенски тя все още е в рамките на бюджета. Както сте цитира сте тепърва ще бъде игри някои от време си мислех за Quadro, тъй като те са посветени карти за CAD / видео играта, но могат да работят по прищявка. Но за своя бюджет, който няма да се получи един много мощен един, който ще се наложи в резолюцията на монитора, когато игрите. Има наистина само един избор и този на 8800GT, както аз не бих се препоръча по-малко от 512MB на овена на карта 1920x1200. Вие може да запазите малко пари и да получите 256MB версия (около $ 80), но не бих препоръчал този, тъй като ще бъдат домакини на картата на гърба и, също така, колкото повече памет, толкова по-добре да бъде откровен, когато става дума за видео редактиране.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Изглежда добре. Въпреки че бях планирал да получавам Патриотичния Екстремни ефективността DDR2 Рам и тази видео карта показва DDR3 ... Дали това ще бъде ли проблем? Мои братя ще бъде изграждането на това, така че можете да проверите с него, но аз рядко го видя така че цифрата Бих попитам. Благодаря:) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Първи новите графични карти. | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 4 | 7 Декември 2008 13:24 |
| Графична карта | jimbo84 | Графика на карти & Монитори | 4 | 29 Окт 2008 08:44 |
| Помощ с графична карта ..... | CrazyAce | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Дек 2007 00:33 |
| RIP графични карти | pete21 | Графика на карти & Монитори | 3 | 11 ноември 2007 16:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |