![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já jsem v současné době buduje nový počítač a potřebuji doporučení pro grafické karty se pohybuje od 150 $ do 300 $. S počítači jsem bude dělat pro střih videa, hudebních nahrávek a malé množství herních. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co se zbytkem se spec Vašeho stavět? Co je OS používáte? Jaké rozlišení monitoru?
|
| |||
| |||
| OS: Windows XP Pro Rozlišení: 1920 X 1200 Intel Quad Q6600 Zvuková karta: Audiophile 192 Mobo: Asi ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Maloobchod Case: Antec 900 Napájení: Antec Pravda Power Trio TP3-650 ATX12V 650W Napájení třemi 12V Rails - Maloobchod RAM: Patriot Extreme výkonu 2 GB (2 x 1 GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model PDC22G6400LLK - Maloobchod To je to, co jsem na plánování dostat. Prozatím. Já jsem ještě rozhodnutý pro některé věci či jiné. Díky |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro 1920X1200 Intel Quad Q6600 Audiophile 192 Patriot 2 GB RAM ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 Intel ATX Motherboard Antec 900 Antec Pravda Power Trio 650Watt |
|
| |||
| |||
| Za prvé, pěkně spec'd stavět. Nejsem tak seznámí s lokalitami na vaší straně rybníka tak jsem se musel podívat na Newegg a přijít s tento. S poštovné je to stále v rámci rozpočtu. Jak jste citovaný si jen bude hraní některé z doby, kdy jsem přemýšlel o Quadro, protože tyto karty jsou určeny pro CAD / video práce, ale může hra z rozmaru. Ale pro svůj rozpočet si nebudu mít velmi silný, který budete potřebovat na rozlišení vašeho monitoru při hraní her. Tam je opravdu jen jedna volba, a to je pro 8800GT jako bych neměla doporučujeme méně než 512 megabajtů RAM na kartě na 1920x1200. Vám může ušetřit peníze a získat 256megabajt verze (asi 80 dolarů), ale já jsem nechtěl doporučovat jako bude vlastnit kartu zpět, a také, že více paměti je lepší být upřímný, pokud jde o střih videa.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Vypadá dobře. Přestože jsem byl plánuje na získání Patriot Extreme Výkon DDR2 RAM a touto grafickou kartou označuje DDR3 ... Je to bude problém? Moji bratři bude tato stavba, tak i možné ověřit s ním, ale i vzácně vidět ho tak i údaj bych se zeptat. Díky:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Získání nové grafické karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. prosince 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. říjen 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických karet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. prosince 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. listopadu 2007 16:31 |
| Thread Nástroje | |
| |