![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam trenutno izgradnji novog računala i trebam preporuke Video Kartice od 150 $ do 300 $. S računalom idem da se radi video montaže, snimanja glazbenih i mali iznos od kockarnica. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je ostalo od vašeg spec. graditi? Što si ti os koristite? Što rezoluciju monitora?
|
| |||
| |||
| OS: Windows XP Pro Rezolucija: 1920 X 1200 Intel Quad Q6600 Sound Card: audiofilski 192 Mobo: Vjerojatno ABIT IP35 Pro Intel LGA 775 Intel P35 ATX matične ploče - Maloprodaja Case: Antec 900 Napajanje: Antec True Power Trio TP3-650 ATX12V Power Supply 650W s tri 12V šina - Maloprodaja RAM: Patriot Extreme Performance 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model PDC22G6400LLK - Maloprodaja To je ono što sam na planiranje uzimajući. Za sada. Ja sam još uvijek na neodluccno neke stvari ili drugog. Hvala |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro 1920X1200 Intel Quad Q6600 Audiofilski 192 Patriot 2GB RAM ABIT IP35 Pro Intel LGA 775 Intel P35 ATX matična ploča Antec 900 Antec True Power Trio 650Watt |
|
| |||
| |||
| Prvo, lijepo spec'd graditi. Nisam toliko upoznat s web stranice na Vašoj strani ribnjak pa sam imala pogled na Newegg i dolazi do ovo. Uz to je još uvijek poštarina unutar proračuna. Kao što ste kotiranim si idući u biti samo neke od igara vrijeme sam mislio o QUADRO jer su to namjenski kartice za CAD / video igri, ali može raditi na ćef. Ali za proračun si ne idući u dobiti jedan vrlo moćan, što će vam trebati na rezoluciju vašeg monitora kada gaming. Tu je zapravo samo jedan i taj izbor je 8800GT kako ne bih preporučiti manje od 512MB RAM-a na kartici na 1920x1200. Ti bi mogao spasiti nešto novca i dobiti 256MB verziju (oko $ 80) ali ne bih preporučiti ovu jer će zadržati karticu natrag i, također, više memorije i bolje da bude iskren kada je riječ o video editing.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| izgleda dobro. Iako sam se na planiranje uzimajući Patriot Extreme Performance DDR2 RAM i ovaj video card označava DDR3 ... Je li to biti problem? Moja braća će se ove zgrade, tako da ja mogu provjeriti sa njim ali ja ga rijetko vide na taj način JA podoba Identifikacija 'pitati. Hvala:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Nabavka nove grafičke kartice. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitors | 4 | 7. prosinac 2008 13:24 |
| Grafička kartica | jimbo84 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 29. listopad 2008 08:44 |
| Pomoć s Grafička kartica ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. prosinac 2007 00:33 |
| RIP grafičkom karticom | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. studeni 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |