![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Én jelenleg egy új számítógépet, és szükségem van ajánlásokat videokártyák tól 150 $ és 300 $. A számítógép fogok csinálni videószerkesztés, zenei felvétel, és egy kis játék.
Köszönöm |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mi a többi spec meg építeni?
What are you os fut? Mi állásfoglalása monitor?
|
|
|
|||
|
|||
|
Felbontás: 1920 X 1200 Intel Quad Q6600 Sound Card: 192 audiofil Mobo: Valószínűleg ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 Intel ATX Motherboard - Kisker Case: Antec 900 Power Supply: Antec True Power Trio TP3-650 ATX12V 650W Tápegység Háromfigurás 12V Rails - Kisker RAM: Patriot Extreme Performance 2GB (2 x 1 GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model PDC22G6400LLK - Kisker Ez az, amit én tervezi kapok. A most. Én még mindig bizonytalan a néhány dolgot, vagy egy másik. Köszönöm |
|
|
|||
|
|||
|
Windows XP Pro
1920X1200 Intel Quad Q6600 Audiofil 192 2GB RAM Patriot ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 Intel ATX Motherboard Antec 900 Antec True Power Trio 650Watt |
|
|
|||
|
|||
|
Először is, szépen spec'd építeni.
Én nem így ismerik a helyszíneken az oldal a tó így már volt egy pillantást Newegg, és terjesszen elő ez. A postaköltség még mindig a költségvetést. Ahogy már idézett Ön csak lesz a szerencsejáték bizonyos idő Gondolkodtam egy Quadro ezek dedikált kártya CAD / videó játék, de a szeszély. De a költségvetés éppen nem megy, hogy egy nagyon erős, mely akkor szüksége lesz az állásfoglalás, ha a monitor játék. Itt tényleg csak egy választás és a 8800GT, mint amit én nem ajánlom kevesebb mint 512MB RAM a kártya 1920x1200. Lehet menteni egy kis pénzt, és egy 256MB-os verzió (kb. 80 $), de én nem ajánlom, mert ez fogja vissza a kártyát, és azt is, annál több memória, annál jobb, hogy őszinte, amikor a videó-szerkesztés.
|
|||
|
|||
|
jól néz ki. Bár én tervezi, hogy az Patriot Extreme Performance DDR2 RAM, és ez a video kártya azt jelzi, DDR3 ... Ez lesz a probléma? Testvéreim lesz építve, így tudom ellenőrizni vele, de ritkán látni úgy gondolom, amiben kérik. Köszi:)
|