![]() |
|
| |||
| |||
| אני כרגע בבניית מחשב חדש ואני צריך המלצות על כרטיסי וידאו החל מ 150 $ עד 300 $. עם המחשב אני הולך לעשות את עריכת וידאו, מוסיקה הקלטה ו כמות קטנה של המשחק. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה שאר spec שלך לבנות? איזו מערכת הפעלה אתה משתמש? מה הפתרון לפקח?
|
| |||
| |||
| מערכת הפעלה: Windows XP Pro רזולוציה: 1920 X 1200 Intel Quad Q6600 כרטיס קול: Audiophile 192 Mobo: כנראה ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX לוח האם אינטל - קמעונאות Case: ANTEC 900 החשמל: טריו כוח אמיתי ANTEC TP3-650 ATX12V 650W Power Supply 12V Rails עם שלושה - קמעונאות זיכרון RAM: פטריוט ביצועי אקסטרים 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop זיכרון דגם PDC22G6400LLK - קמעונאות זה מה שאני מתכננת להגיע. לעת עתה. אני עדיין לא החלטי על כמה דברים זה או אחר. תודה |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro 1920X1200 Intel Quad Q6600 Audiophile 192 פטריוט 2GB זיכרון RAM ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX לוח האם אינטל ANTEC 900 אמנם כוח ANTEC 650Watt טריו |
|
| |||
| |||
| ראשית, יפה spec'd לבנות. אני לא כל כך מכיר את האתרים על צד של אגם אז אני כבר היה תסתכל Newegg ו לבוא עם זה. עם דמי משלוח זה עדיין בתוך התקציב. כפי שכבר מצוטט אתה רק הולך להיות משחק חלק מהזמן חשבתי על Quadro כמו אלה ייעודי עבור כרטיסי CAD / וידאו אבל יכול לעבוד על המשחק גחמה. אבל התקציב שלך אתה לא הולך לקבל אחד מאוד חזקים, אשר תצטרך לעבר פתרון הבעיה שלך, לעקוב אחר כאשר המשחק. יש באמת רק ברירה אחת ו thats את 8800GT כמו הייתי ממליץ לא פחות מ 512MB של RAM על כרטיס ב 1920x1200. אתה יכול לחסוך קצת כסף ולקבל גירסת 256MB (סביב $ 80) אבל לא הייתי ממליץ זה כפי שהוא יקיים את כרטיס הגב, כמו כן, יותר זיכרון יותר טוב להיות גלוי כאשר מדובר עריכת וידאו.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| נראה טוב. למרות שאני מקבל את התכנון על ביצועי אקסטרים פטריוט DDR2 ראם וזה עולה כרטיס הווידאו DDR3 ... האם זה הולך להיות בעיה? האחים שלי יהיה הבניין הזה, ולכן אני יכול לבדוק איתו, אבל אני כמעט ולא רואה אותו אז אני מעוניין לשאול נתון. Thanks:) |