![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš šiuo metu statant naują kompiuterį ir turiu rekomendacijas dėl vaizdiniai svyruoja nuo 150 $ iki 300 $. Su kompiuteriu I'm going to daryti vaizdo redagavimo, muzikos įrašymą ir nedidelė žaidimų. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas iš Jūsų sukurti spec pailsėti? Kokia OS jums veikia? Kas rezoliucijos ekranu?
|
| |||
| |||
| OS: Windows XP Pro Raiška: 1920 X 1200 Intel Quad Q6600 Garso plokštė: Audiophile 192 MOBO: galbūt ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Retail Case: Antec 900 Power Supply: Antec True Power Trio TP3-650 ATX12V 650W Power Supply su trimis 12V Rails - Prekyba RAM: Patriot Extreme Performance 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model PDC22G6400LLK - Prekyba Tai, ką aš planuoju apie tai, kaip. Dabar. Aš dar neapsisprendęs dėl kai kurių dalykų, arba kitą. Ačiū |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro 1920X1200 Intel Quad Q6600 Audiophile 192 2GB RAM Patriot ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard Antec 900 Antec True Power Trio 650Watt |
|
| |||
| |||
| Pirma, gražiai spec'd statyti. Aš nesu susipažinęs su svetainėse jūsų pusėje tvenkinio, kad aš jau ne Newegg ieškoti ir sugalvoti šitas. Su pašto ir jis vis dar per biudžetą. Kaip jūs cituojamą jūs tik bus žaidimo kurį laiką aš galvojau apie Quadro, nes jie skirti korteles CAD / video dirbti, tačiau gali būti žaidimas užgaidos. Bet jūsų biudžetui you're not going to get labai galingas vieno, kuris jums reikia ne savo monitoriaus rezoliuciją kai žaidimų. Yra tikrai tik vienas pasirinkimas ir thats 8800GT kaip aš nepatarčiau RAM 512MB mažiau nei kortele 1920x1200. Galima sutaupyti šiek tiek pinigų ir gauti 256 MB versija (apytikriai 80 $), bet aš nerekomenduočiau, nes joje bus surengti kortelę ir atgal, taip pat daugiau atminties geriau būti atviru, kai kalbama apie vaizdo redagavimą.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| atrodo gerai. Nors buvau planuoja gauti Patriot Extreme Performance DDR2 RAM ir video korta tai rodo DDR3 ... Ar tai bus problema? Mano broliai bus šiame pastate, todėl galima patikrinti su juo, bet aš retai matau jį taip aš pav Norėčiau paklausti. Ačiū:) |