![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jestem obecnie buduje nowy komputer i muszę rekomendacje dla kart od 150 $ do 300 $. Z komputera I'm going to się robi edycji wideo, muzyki i nagrywanie niewielką ilość gier. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co do pozostałej części Twojego spec budować? Co z nami masz uruchomiony? Jakie rozdzielczości monitora?
|
| |||
| |||
| OS: Windows XP Pro Rozdzielczość: 1920 X 1200 Intel Quad Q6600 Karta dźwiękowa: Audiophile 192 Mobo: Prawdopodobnie ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Retail Case: Antec 900 Zasilanie: Antec True Power Trio TP3-650 ATX12V 650W Power Supply 12V Trzy z Rails - Handel RAM: Patriot Extreme Performance 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model PDC22G6400LLK - Handel To ja jestem na uzyskanie planowania. Do teraz. Ja wciąż niezdecydowany na niektóre rzeczy lub innego. Dzięki |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro 1920X1200 Intel Quad Q6600 Audiophile 192 Patriot 2GB RAM ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard Antec 900 Antec True Power Trio 650Watt |
|
| |||
| |||
| Po pierwsze, ładnie spec'd kompilacji. Nie jestem tak obeznany z terenów na swojej stronie stawu tak I've had się Newegg i pochodzą z to. Z pocztowe nadal w budżecie. Jak widać cytowany you're tylko będzie gra na czas niektórych Pomyślałem o Quadro są one dedykowane karty CAD / wideo, ale może gra na kaprysem. Ale budżet you're not going to get a potężne, który musisz na rozdzielczość monitora podczas gier. Jest naprawdę tylko jeden wybór i thats the 8800GT jak ja nie polecam mniej niż 512 MB pamięci RAM na karcie w 1920x1200. Można zaoszczędzić trochę pieniędzy i dostać 256mb wersja (około 80 dolarów), ale nie polecam tego, ponieważ posiadają karty z powrotem, a także, tym więcej pamięci lepiej być szczery, gdy dojdzie do edycji wideo.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| wygląda dobrze. Chociaż byłem planowania na pozyskanie Patriot Extreme Performance DDR2 RAM i tej karty wideo wskazuje DDR3 ... Czy to będzie problem? Moi bracia będzie tego budynku, więc mogę skontaktować się z nim, ale i tak rzadko z nim zobaczyć i rysunek I'd zapytać. Dzięki:) |