![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu sunt în prezent, construirea unui calculator nou si am nevoie de recomandări privind Video variind de la 150 $ la 300 $. Cu computerul voi face de editare video, muzica de înregistrare şi o cantitate mică de jocuri. Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce restul de spec. a construi? Ce sistem de operare sunt fugi? Ce rezoluţie monitor?
|
| |||
| |||
| Sistem de operare: Windows XP Pro Rezolutie: 1920 X 1200 Intel Quad Q6600 Placă de sunet: Audiophile 192 Mobo: Probabil ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX Intel Plăci de bază - Retail Cauza: Antec 900 Alimentare: Antec True Power Trio TP3-650 ATX12V 650W Power Supply cu trei 12V Rails - Retail RAM: Patriot Extreme Performance 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model PDC22G6400LLK - Retail Aceasta este ceea ce sunt de planificare pe achiziţie. Pentru moment. Sunt încă nehotărât cu privire la unele lucruri sau altul. Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro 1920X1200 Intel Quad Q6600 Audiophile 192 Patriot 2GB RAM ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX Intel Plăci de bază Antec 900 Antec True Power Trio 650Watt |
|
| |||
| |||
| În primul rând, bine spec'd construi. Nu sunt atât de familiarizat cu site-urile de pe partea laterală a iaz deci am avut o privire la Newegg şi a veni cu acesta. Cu expedierea este încă în bugetul de stat. După cum aţi citat ca esti doar o sa fie de jocuri, o parte din timp, m-am gandit la un quadro ca aceste carduri sunt dedicate pentru CAD / video de lucru, dar poate joc pe un capriciu. Dar pentru ca bugetul nu eşti mergi la a lua un un foarte puternic, care de care veţi avea nevoie la rezoluţia monitorului când jocuri. Nu e doar o alegere cu adevărat şi thats de 8800GT ca nu as recomanda mai putin de 512MB de RAM pe o carte de la 1920x1200. Ai putea salva nişte bani şi obţine o versiune 256MB (în jur de 80 dolari), dar nu as recomanda acest lucru ca-l va deţine carte de spate, şi, de asemenea, de mai multă memorie de mai bine să fii sincer atunci când este vorba de editare video.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| arata bine. Deşi am fost de planificare pe obtinerea de Patriot Extreme Performance DDR2 RAM şi placă video indică acest DDR3 ... Este aceasta va fi o problema? Fratii mei va fi clădirea asta, aşa că i se poate verifica cu el, dar i-l văd atât de rar, m-am gândit Aş întreba. Mulţumesc:) |