![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já jsem v súčasnosti buduje nový počítač a potrebujem odporúčanie pre grafické karty sa pohybuje od 150 $ do 300 $. S počítačmi som bude robiť pre strih videa, hudobných nahrávok a malé množstvo herných. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo so zvyškom spec Vášho stavať? Čo je OS používate? Aké rozlíšenie monitora?
|
| |||
| |||
| OS: Windows XP Pro Rozlíšenie: 1920 X 1200 Intel Quad Q6600 Zvuková karta: Audiophile 192 Mobo: Asi ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Maloobchod Case: Antec 900 Napájanie: Antec Pravda Power Trio TP3-650 ATX12V 650W Napájanie tromi 12V Rails - Maloobchod RAM: Patriot Extreme výkone 2 GB (2 x 1 GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model PDC22G6400LLK - Maloobchod To je to, co jsem na plánovanie dostať. Prozatím. Ja som ešte rozhodnutý pre niektoré veci či iné. Vďaka |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro 1920X1200 Intel Quad Q6600 Audiophile 192 Patriot 2 GB RAM ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 Intel ATX Motherboard Antec 900 Antec Pravda Power Trio 650Watt |
|
| |||
| |||
| Po prvé, pekne spec'd stavať. Nejsem tak zoznámi s lokalitami na vašej strane rybníka tak som sa musel pozrieť na Newegg a prísť s tento. S poštovné je to stále v rámci rozpočtu. Ako ste citovaný si len bude hranie niektoré z obdobia, keď som premýšľal o Quadro, pretože tieto karty sú určené pre CAD / video práce, ale môže hra z rozmaru. Ale pre svoj rozpočet si nebudem mať veľmi silný, ktorý budete potrebovať na rozlíšenie vášho monitora pri hraní hier. Tam je naozaj len jedna voľba, a to je pre 8800GT ako by som nemala odporúčame menej ako 512 megabajtov RAM na karte na 1920x1200. Vám môže ušetriť peniaze a získať 256megabajt verzia (asi 80 dolárov), ale já jsem nechtěl odporúčať ako bude vlastniť kartu späť, a tiež, že viac pamäte je lepšie byť úprimný, pokiaľ ide o strih videa.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Vyzerá dobre. Hoci som bol plánuje na získanie Patriot Extreme Výkon DDR2 RAM a touto grafickou kartou označuje DDR3 ... Je to bude problém? Moji bratia bude táto stavba, aj možné overiť s ním, ale aj zriedkavo vidieť ho tak aj údaj by som sa opýtať. Vďaka:) |