![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я в даний час будівництво нового комп'ютера, і мені потрібно рекомендаціями на відкритих від 150 $ до 300 $. З комп'ютером я буду робити для редагування відео, записи музики і невеликої кількості ігор. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whats інші специфікації вашого побудувати? Якою ОС ви використовуєте? Що роздільною здатністю монітора?
|
| |||
| |||
| ОС: Windows XP Pro Роздільна здатність: 1920 X 1200 Intel Quad Q6600 Звукова карта: Audiophile 192 Mobo: Можливо ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Retail Корпус: Antec 900 Харчування: Antec True Power Trio TP3-650 ATX12V Power Supply 650W з трьома 12V Rails - Роздрібна торгівля Оперативна пам'ять: Patriot Extreme Performance 2GB (2 X 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model PDC22G6400LLK - Роздрібна торгівля Це те, що я збираюся на отримання. Зараз. Я ще не визначилася на деякі речі, або інше. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro 1920X1200 Intel Quad Q6600 Audiophile 192 Patriot 2GB RAM ABIT IP35 Pro LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard Antec 900 Antec True Power Trio 650Watt |
|
| |||
| |||
| По-перше, красиво дозволяє білд збірки. Я не настільки знайомі з сайтами на ваш бік ставка тому я був дивитися на Newegg і вийти з цей. З поштової вона все ще в рамках бюджету. Як ви вже цитований ви тільки буде гра деякий час я думала про Quadro оскільки вони призначені для карт CAD / відео-роботи, але гра може з власної примхи. Але для вашого бюджету ви не збираєтеся отримати дуже потужний, які вам знадобляться на дозвіл монітора під час ігор. Там насправді тільки один вибір і Thats 8800GT, як я б не рекомендував менше 512 Мбайт оперативної пам'яті на карту в дозволі 1920x1200. Ви можете заощадити гроші та отримати на 256 Мб версії (близько $ 80), але я б не рекомендував це як вона буде проводити карт і, крім того, більше пам'яті, краще бути відвертим, коли справа доходить до редагування відео.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| добре виглядає. Хоча я збирався на отримання Patriot Extreme Performance DDR2 RAM і ця відеокарта показує, DDR3 ... Хіба це буде проблемою? Мої брати будуть Будівництво цього, тому я можу перевірити за ним, але я рідко бачу його так і фігурою я питаю. Спасибо:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Початок нової графічної карти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 4 | 7 грудня 2008 13:24 |
| Відеокарта | jimbo84 | Графічні карти & Монітори | 4 | 29 жовтня 2008 08:44 |
| Допомога з відеокартою ..... | CrazyAce | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 грудня 2007 00:33 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |