![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте всички
Айв седя четене прегледи това последните няколко седмици по отношение на това какво gfx карта ще бъде най-добре да надстроите до. Аз не съм намерил някой хубав среден обхват карти и ниско бюджетни такива, че може би ще се пуска по това нещо, но има ли някой знае със сигурност, ако картата ще се пуска по този екран нещо изобщо? Имам 20 "TFT и нейните вървят повечето игри OK в прозореца на готовност с моя ATI HD2400pro Картите този съм мислене на изкупуването, са .... NVIDIA GeForce 8800 GTS 320MB PCIE NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB DDR3 PCI-E NVidia GeForce 9500 GT 1GB PCI-E Сапфир ATI Radeon HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E Има ли някой, че някоя от тези карти са ОК за този екран нещо, аз знаех, че ще се оправи за по-нисък размер на ВЕИ и би влязло в повечето игри, но бих искал да тече ми екран в своя роден ВЕИ. С уважение Моята система: Фред
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всичко ще бъде наред, но запазете 9600GT всички от тях не са много добри. Отидете за 4850 или 9800GT.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| дубликат
| |||
| |||
| Благодаря за отговорите, момчета ![]() Аз не успя да се каже за бюджета съм се изпълняват, тези карти са само TAD-високо от това, което бих искал да харчите, но, да, ако наистина искат карта, за да тичам, че нещо, само му трябва да бъде по-високите цени на такива. Мисля, че всички трябва да се задоволява с 9600gt и работите ми го на 17 "екран, вместо, или може би по-ниска настройка на 20" с уважение |
|
| |||
| |||
| Не знам. Обикновено 9800GT е доста близки по цена до 9600GT. LCD-ниски от ВЕИ е също така ще изглежда ужасно, ако сте ръководещо CRT то ще изглежда много по-добър не-родния ВЕИ.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Да, това също е вярно текат 1280/1024 на 20''широкоекранен ще изглежда много голям наистина, имам 17 "CRT екран също така, а да се използват отново idk ![]() В 9800GT isn't твърде много повече, отколкото на 9600GT, че може да бъде дори по-добра идея е да изчакаме и купи, че вместо Аз също в лов за добра PSU, както и това беше моята причина при избора на 9600GT и с това допълнително £ 20 и би могло да постави за добра употреба на по-добро PSU добра 450 вата един часа или OK 500 вата трябва да вършат работа. Може би ще отида за 9800GT и просто получавам ОК 500 вата PSU на власт, че Благодаря отново Carbon С уважение |
|
| |||
| |||
| За PSU отида за корсар 400W Това струва малко под £ 40, но за £ 20 ви няма да се получи добър PSU. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
400 вата ти сигурен човек? съм също, ръководещо Q6600, и че използва 115 вата, а 380 вата мин. за 9600GT? Терес icute PSUs, но има чисто лека, ако е 400 вата е достатъчно и може да получите един от тези, а може би, че корсар 400 вата 400 вата, мислех, че ще бъде прекалено ниска вата? ако не може просто да можете да получите един от тези добри 400 вата Благодарение thingie |
|
| |||
| |||
| Тя трябва да бъде, след всичко, това не rearly на Мощност че дела (до точка) на корсар ще бъде много по-добър от £ 20 750W звено за пример. Това е сегашната (усилватели) на 12 V релси, че въпросите, най-много. |
|
| |||
| |||
| В 9600GT не взема 380W. А 4870X2 отнема 350W.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Син екран Windows изпръсквам екран | Mukk1987 | Windows операционни системи | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Pc към телевизионния екран? | pete21 | Графика на карти & Монитори | 3 | 8 януари 2008 14:29 |
| 2 бр, един екран | captaincaveman | Графика на карти & Монитори | 3 | 26 ноември 2007 13:09 |
| Лаптоп екрана помогне .... | кости | Общи Хардуер Чат | 3 | 28 май 2007 г. 23:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |