![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všem
Ive been zasedání čtení recenze to posledních pár týdnů, co gfx kartu by bylo nejlepší upgrade. Našel jsem nějaké pěkné střední řady karet a nízkým rozpočtem, které by pak možná běží v tomto rozlišení, ale je tam někdo neví, když karta bude pracovat v tomto rozlišení obrazovky vůbec? Mám 20 'TFT a její provoz většiny her ok v okně režimu s mou ATI HD2400pro Karty thats jsem přemýšlel o koupi, jsou .... NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 mb PCIE NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB DDR3, PCI-E Nvidia Geforce 9500 GT 1 GB, PCI-E Safír ATi Radeon HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E Kdokoliv si některý z těchto karet jsou v pořádku na této obrazovce res, já vím, že bude v pohodě na nižší rozlišení a velikosti by se spustit většinu her, ale já bych opravdu chtěla spustit své obrazovky ve své rodné res. Pozdravy Můj systém: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vše bude v pořádku, ale zachránit 9600GT všichni z nich nejsou příliš dobré. Jděte za 4850 nebo 9800GT.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| totéž
| |||
| |||
| Díky za odpovědi, pánové ![]() Nepodařilo se mi říci o rozpočtu Používám tyto karty jsou jen trošku vyšší, než jaký bych chtěl utratit, ale jo, pokud opravdu chci spustit, že karta res, která je jedinou bejt ty s vyššími cenami. Myslím, že al muset vystačit s 9600gt a spustit na svém 17 'obrazovce místo, nebo možná nižší nastavení na 20' pozdravy |
|
| |||
| |||
| Já nevím. Obvykle 9800GT je dost blízko v ceně 9600GT. Nižší rozlišení LCD bude také vypadat hrozně, když máte spuštěnou CRT to bude vypadat mnohem lépe, na non-přirozené res.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Jo, to je také pravda, 1280/1024 běh na 20''širokoúhlý bude vypadat opravdu velmi velká, já mám 17 'CRT obrazovky také, ale k použití, které opět idk ![]() 9800GT isnt příliš mnoho víc, než 9600GT, to může jen být ještě lepší nápad, jen čekat a že místo toho koupit Také v boji o psu, stejně dobrý, to byl můj důvod výběru 9600GT a dalších 20 liber, které jsem mohl dobře využít na lepší psu dobrý 450w jeden nebo ok 500w by měl dělat svou práci. Možná půjde za 9800GT a jen tak ok 500w psu k moci, to Thanks again Carbon Pozdravy |
|
| |||
| |||
| Pro PSU jít na Corsair 400W Stojí to něco méně než 40 liber, ale za 20 liber si nebude brát jeden dobrý PSU. |
|
| |||
| |||
| Citace:
400w ya jistý muž? Také běh a Q6600, který využívá 115w, 380w a min, které na 9600GT? There icute PSU, ale čisté lehké, stačí 400 wattů, pokud bych mohl možná dostat jednu z nich a možná, že Corsair 400w 400 wattů, já si myslela, že je příliš nízká, W? ne-li i jen může být schopen získat jeden z těch dobrých 400w Thanks thingie |
|
| |||
| |||
| Je třeba, koneckonců to není rearly Wattage, že otázky (až do bodu) Corsair bude mnohem lepší, než 20 liber 750W jednotka pro příklad. Je to proudu (ampéry) na +12 V kolejích, na čem záleží nejvíce. |
|
| |||
| |||
| 9600GT nepřijímá 380W. 4870X2 má 350W.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Modré obrazovky Windows úvodní obrazovky | Mukk1987 | Operační systémy Windows | 3 | 15. dubna 2008 13:22 |
| PC na TV obrazovce? | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. leden 2008 14:29 |
| 2 ks, jeden displej | captaincaveman | Graphics Cards & Monitory | 3 | 26. listopadu 2007 13:09 |
| Obrazovky notebooku pomoci .... | Kosti | Obecné Hardware Chat | 3 | 28. května 2007 23:27 |
| Thread Nástroje | |
| |