![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav svima
Ive su sjedili čitanja recenzije ove posljednjih nekoliko tjedana, kao što gfx karticu da bi bilo najbolje da se nadograditi. Našao sam neke lijepe sredini raspona kartice i niskim proračunom one koje bi možda trčanje na ovoj res, ali postoji li itko zna za sigurno je li kartica će raditi na ovom zaslonu res uopće? Imam 20 'TFT i izvodi većinu svojih igara ok u prozoru modu sa mojim ATI HD2400pro CARDS taj sam razmišljam o kupnji, jesu .... NVIDIA GeForce 8800 GTS 320MB PCIE NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB DDR3 PCI-E Nvidia Geforce 9500 GT 1GB PCI-E Sapphire ATI Radeon HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E Bilo tko misliti bilo koji od ovih kartica je ok za taj ekran res, znam da će biti sasvim u redu na niže rezolucije i veličine bi pokrenuti većinu igara, ali ja bi stvarno željeli pokrenuti moje zaslon u svom rodnom Res. Pozdravi My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sve će biti u redu, ali spremanje 9600GT svi oni nisu vrlo dobra. Idi na 4850 ili 9800GT.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| znak ponavljanja
| |||
| |||
| Hvala za odgovore, dečki ![]() JA nije ispunilo proročanstvo to reći o proračunu sam trčanje, one su samo kartice TAD veći nego što bih želio provesti, ali, da, ako ja stvarno ištanje to trčanje karticu koja res, njena jedina Moram biti veća naplaćuju se. Al mislim da ima veze s 9600gt i trčanje to na moj 17 'zaslon, umjesto, ili možda niži postavljanje na 20' pozdravi |
|
| |||
| |||
| I dunno. Obično je 9800GT je ljepušan zatvoriti u cijenu na 9600GT. LCD niže res je također ide gledati strašno, ako pokrenete CRT će izgledati puno bolje na non-native res.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Yep, to je isto tako istinito 1280/1024 trčanje na 20''widescreen izgledati će zaista vrlo velika, i to imati 17 'CRT zaslona također, a za korištenje da opet idk ![]() The 9800GT nije previše više od 9600GT, koja svibanj pravedan biti još bolja ideja da samo čekati i umjesto da kupi Također sam u lovu za dobrom PSU kao, to je bio moj razlog u odabiru 9600GT i sa extra £ 20 koji sam mogla staviti na korištenje na dobrom bolji PSU 450w jedan dobar ili ok 500w trebali obaviti posao. Možda će ići za 9800GT i pravedan dobiti ok 500w PSU na vlast je Hvala opet Carbon Pozdravi |
|
| |||
| |||
| Za PSU idi za gusar 400W Cijena je malo ispod £ 40, £ 20, ali za vaš neće dobiti dobar PSU. |
|
| |||
| |||
| Quote:
400w ya sigurni čovjeka? sam i pokretanje Q6600 i da koristi 115w i 380w min 9600GT za to? Theres icute PSUs, ali čista lagan, ako 400w je dovoljno, možda sam mogla dobiti jedan od onih koji možda i gusar 400w 400w, mislio sam bi se preniska jedan vat? ako ne i JA svibanj pravedan biti u mogućnosti da biste dobili jedan od onih dobrih 400w Hvala thingie |
|
| |||
| |||
| To bi trebao biti, nakon svega, to nije rearly sa snagom da stvarima (do točke) u gusarski brod će biti puno bolje nego £ 20 750W jedinica za primjer. It's the Current (pojačala) na 12 V šina da većinu stvari. |
|
| |||
| |||
| The 9600GT ne preuzima 380W. A 4870X2 uzima 350W.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |