![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
היי כולם
אייב יושב לקרוא ביקורות זה בשבועות האחרונים כמו כרטיס GFX מה יהיה הכי טוב לשדרג. מצאתי כמה נחמד הקלפים בטווח הבינוני אלה בתקציב נמוך כי היה אולי להפעיל את זה מיל, אבל האם מישהו יודע בוודאות אם כרטיס יפעיל מיל המסך הזה בכלל? יש לי TFT 20 'ו רץ רוב המשחקים שלה אישור במצב חלון עם HD2400pro ATI שלי Thats כרטיסים אני חושב לקנות, הם .... NVIDIA GeForce 8800 GTS 320MB PCIE NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB DDR3 PCI-E Nvidia GeForce 9500 GT 1GB PCI-E Sapphire ATI Radeon HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E מישהו חושב כל הכרטיסים האלה הם אישור לכך מיל המסך, אני יודע שהם יהיו בסדר גמור על מיל גודל נמוכים ירוץ רוב המשחקים, אבל אני באמת רוצה להפעיל את המסך שלי מיל יליד שלה. דרישת שלום המערכת שלי: פרד
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
הכל יהיה בסדר, אבל לשמור את 9600GT כל אחד מהם לא טוב מאוד.
לכי על 4850 או 9800.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כנ 'ל
|
|||
|
|||
|
תודה על תגובות, חבר 'ה
![]() אני לא אומר על התקציב אני רץ, הכרטיסים האלה הם רק טיפה גבוה יותר ממה שהייתי רוצה לבלות, אבל, כן, אם אני באמת רוצה כרטיס לרוץ כי מיל, חייב להיות רק שלה אלה במחיר גבוה יותר. אני חושב אל צריך לעשות לעשות עם 9600GT ולהפעיל אותו על המסך 17 'שלי במקום, או אולי הגדרה נמוך ב 20' דרישת שלום
|
|
|
|||
|
|||
|
אני לא יודע. בדרך כלל הוא די קרוב 9800GT במחיר של 9600GT. מיל LCD נמוך הוא גם הולך נראה נורא, אם אתה מפעיל CRT זה ייראה הרבה יותר טוב בבית שאינו יליד מיל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|
|
|
|||
|
|||
|
כן, זה נכון גם
1280/1024 פועל על 20''מסך רחב יראה גדול מאוד אכן, יש לי מסך 17 'CRT גם, אבל כדי להשתמש בזה שוב IDK ![]() האין 9800GT גם הרבה יותר 9600GT, זה עלול להיות רק רעיון אפילו יותר טוב רק לחכות כי במקום לקנות האם גם בציד עבור PSU טובה וכן, זה היה הסיבה שלי בבחירת 9600GT וגם עם תוספת 20 £ כי אני יכול לשים להשתמש טוב ב PSU טוב יותר טוב אחד 450W או 500W אישור צריך לעשות את העבודה. אולי אלך על 9800GT ופשוט לקבל אישור 500W PSU לשלטון זה שוב תודה פחמן דרישת שלום |
|
|
|||
|
|||
|
עבור PSU ללכת על Corsair 400W זה עולה קצת מתחת £ 40, אבל עבור 20 ליש"ט לא שלך עומד לקבל PSU טוב.
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
400W יה גבר בטוח? אני גם מפעיל Q6600 ו המשתמשת 115w, 380w ו דקות בשביל זה 9600GT? PSUs Theres icute, אבל שם קל טהור, אם הוא 400W אני די יכול אולי לקבל אחד מאותם ואולי Corsair 400W 400W, חשבתי יהיה נמוך מדי וואט? אם לא אני יכול רק להיות מסוגלים לקבל אחד מאותם 400W טוב תודה thingie
|
|
|
|||
|
|||
|
זה צריך להיות, אחרי הכל, זה לא rearly Wattage שחשוב (עד גבול מסוים) את זכרונות יהיה הרבה יותר טוב מאשר יחידה 20 ליש"ט 750W למשל. זה הנוכחי (לאקוסטית) על מסילות 12 V שחשוב ביותר.
|
|
|
|||
|
|||
|
9600GT לא לוקח 380W. 4870X2 לוקח 350W.
|