![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všetkým
Ive been zasadnutí čítaní recenzie to posledných pár týždňov, čo gfx kartu by bolo najlepšie upgrade. Našiel som nejaké pekné strednej radu kariet a nízkym rozpočtom, ktoré by potom možno beží v tomto rozlíšení, ale je tam niekto nevie, keď karta bude pracovať v tomto rozlíšení obrazovky vôbec? Mám 20 'TFT a jej prevádzka väčšiny hier ôk v okne režime s mojou ATI HD2400Pro Karty thats som premýšľal o kúpu, sú .... NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 mb PCIE NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB DDR3, PCI-E Nvidia Geforce 9500 GT 1 GB, PCI-E Zafír ATi Radeon HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E Ktokoľvek si niektorý z týchto kariet sú v poriadku na tejto obrazovke res, já vím, že bude v pohode na nižšie rozlíšenie a veľkosti by sa spustiť väčšinu hier, ale ja by som naozaj chcela spustiť svoje obrazovky vo svojej rodnej res. Pozdravy Môj systém: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všetko bude v poriadku, ale zachrániť 9600GT všetci z nich nie sú príliš dobré. Choďte za 4850 alebo 9800GT.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dtto
| |||
| |||
| Vďaka za odpovede, páni ![]() Nepodarilo sa mi povedať o rozpočte Používam tieto karty sú len trošku vyššie, než aký by som chcel minúť, ale jo, ak naozaj chcem spustiť, že karta res, ktorá je jedinou bejt ty s vyššími cenami. Myslím, že al musieť vystačiť s 9600gt a spustiť na svojom 17 'obrazovke miesto, alebo možno nižšie nastavenie na 20' pozdravy |
|
| |||
| |||
| Já nevím. Zvyčajne 9800GT je dosť blízko v cene 9600GT. Nižšia rozlíšenie LCD bude aj vyzerať hrozne, keď máte spustenú CRT to bude vyzerať oveľa lepšie, na non-prirodzené res.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Jo, to je tiež pravda, 1280/1024 Beh na 20''širokoúhlý bude vyzerať naozaj veľmi veľká, já mám 17 'CRT obrazovky tiež, ale na použitie, ktoré opäť idk ![]() 9800GT isnt príliš veľa viac, ako 9600GT, to môže len byť ešte lepší nápad, len čakať a že namiesto toho kúpiť Aj v boji o psovi, rovnako dobrý, to bol môj dôvod výberu 9600GT a ďalších 20 libier, ktoré som mohol dobre využiť na lepšie psovi dobrý 450w jeden alebo ok 500w by mal robiť svoju prácu. Možno pôjde za 9800GT a len tak ok 500w psovi k moci, to Thanks again Carbon Pozdravy |
|
| |||
| |||
| Pre PSU ísť na Corsair 400W Stojí to niečo menej ako 40 libier, ale za 20 libier si nebude brať jeden dobrý PSU. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
400w ya istý muž? Tiež beh a Q6600, ktorý využíva 115W, 380W a mín, ktoré na 9600GT? There icute PSU, ale čisté ľahké, stačí 400 wattov, ak by som mohol možno dostať jednu z nich a možno, že Corsair 400w 400 wattov, já si myslela, že je príliš nízka, W? ne-li i len môže byť schopný získať jeden z tých dobrých 400w Thanks thingie |
|
| |||
| |||
| Je potrebné, koniec koncov to nie je rearly Wattage, že otázky (až do bodu) Corsair bude oveľa lepšia, ako 20 libier 750W jednotka pre príklad. Je to prúdu (ampéry) na +12 V koľajach, na čom záleží najviac. |
|
| |||
| |||
| 9600GT neprijíma 380W. 4870X2 má 350W.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Modré obrazovky Windows úvodnej obrazovky | Mukk1987 | Operačné systémy Windows | 3 | 15. apríla 2008 13:22 |
| PC na TV obrazovke? | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. január 2008 14:29 |
| 2 ks, jeden displej | captaincaveman | Graphics Cards & Monitory | 3 | 26. novembra 2007 13:09 |
| Obrazovky notebooku pomoci .... | Kosti | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 28. mája 2007 23:27 |
| Thread Tools | |
| |