![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт усім
Ів сидів читав відгуків цьому за останні кілька тижнів, як до того, що GFX карта буде краще перейти на. Я знайшов деякі цікаві карт середнього діапазону і низькі бюджету, який, може бути, буде працювати на цій RES, а там хто знає напевно, якщо картка буде працювати на цьому екрані Res на всіх? У мене є 20 'TFT і працює більшість ігор ОК у вікні режиму з моєю ATI HD2400Pro Карти Thats думаю про покупку, є .... NVIDIA GeForce 8800 GTS 320MB PCIE NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB DDR3 PCI-E NVIDIA GeForce 9500 GT 1GB PCI-E Sapphire ATI Radeon HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E Ніхто думаю, будь-який з цих карт OK для цього дозвіл екрану, я знаю, вони будуть просто штраф на більш низькому дозволі розміром і будуть запускати більшість ігор, але мені б дуже хотілося, щоб запустити свій екран у своєму рідному Res. Привіт Моя система: Фред
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Все буде нормально, але збережіть 9600GT всі вони не дуже добре. Перейти на 4850 або 9800GT.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те ж
| |||
| |||
| Дякуємо за відповіді, хлопці ![]() Я не кажу про бюджет йду, ці картки є лише трохи вище, ніж я хотів би провести, але, так, якщо я дійсно хочу, щоб запустити карту, що резолюція, його тільки Gotta Be ціною, вищою від них. Я думаю, Аль доведеться обійтися з 9600GT і запустити її на екрані 17 "замість або, можливо, більш низьке значення на 20 ' привіт |
|
| |||
| |||
| Я знаю. Зазвичай 9800GT досить близькі за ціною до 9600GT. РК нижній Res також буде виглядати жахливо, якщо ви працюєте в ЕЛТ вона буде виглядати набагато краще в немісцевих Res.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Так, це вірно Запуск 1280/1024 від 20''шірокоформатний буде виглядати дійсно дуже великі, у мене є 17 'Кінескопні екран теж, але використовувати це знову IDK ![]() 9800GT хіба занадто багато більше, ніж 9600GT, яка може бути тільки краще представлення просто почекати і купити що замість Am також в гонитві за хорошою БП, а це був мій розум у виборі 9600GT і з цим додаткові £ 20 я міг би покласти гарний застосування на більш хорошу PSU 450W одного або OK 500W повинні робити цю роботу. Може бути, підуть на 9800GT і просто отримати OK 500W PSU, щоб включити його Ще раз спасибі Carbon Привіт |
|
| |||
| |||
| Для БП піти на Corsair 400W коштує трохи менше £ 40, але за £ 20 ваша не збираємося отримати хороший БП. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
400w Я впевнений, людина? м. Також працює Q6600 і використовує 115W і 380W хв, що для 9600GT? Theres icute блоків живлення, але є чисто легко, якщо 400w є достатнім, може бути, я міг би отримати одну з цих і, можливо, що Corsair 400w 400w, я подумав, було б занадто низькою ват? Якщо ні, я можу тільки мати можливість отримати одну з цих хороших 400w Завдяки штучка |
|
| |||
| |||
| Слід, зрештою, це не rearly Потужність, що питання (до точки) Corsair буде набагато краще, ніж £ 20 750W пристрій для прикладу. Це Поточне (AMPS) на 12 В, що найважливіше. |
|
| |||
| |||
| 9600GT не приймає 380W. 4870X2 приймає 350W.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |