![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Около 150 вата бездейства и 220 вата товар
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте момчета, добре Айв реши, ще съм да отида с тази, това трябва да вършат работа?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих съветва срещу това PSU, тя само е с мощност от 18A на 12 V релси, отидете за корсар 400W елемент, това е много по-добре, и е евтино
| |||
| |||
| Цитат:
Cheaper, съм там ако е така ![]() Благодарение thingie, ще се проверяват за тази корсар един там, надявам те имат такива PSU с уважение Ами те са доста какво ти каза, но неговите 450 вата и TAD dearer, от своя състав, така че трябва да бъде добре, hehe, какво си мислиш? http://www.play.com/PC/PCs/4-/347684...W/Product.html |
|
| |||
| |||
| Цитат: Големите неща човек! този гледам много добро, и за тази цена ![]() Ще погледна в Първи, че едно със сигурност, ако аз арго го намерите в моя обичайните магазини, Ал разгледа Първи го от там. Наздраве thingie |
|
| |||
| |||
| Вашият поздравява, нека знаят как да и ако имате нужда от повече помощ / съвет. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
много оценявам thingie и всички момчета, Carbon, социални, компютърни сок благодарение момчета ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Син екран Windows изпръсквам екран | Mukk1987 | Windows операционни системи | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Pc към телевизионния екран? | pete21 | Графика на карти & Монитори | 3 | 8 януари 2008 14:29 |
| 2 бр, един екран | captaincaveman | Графика на карти & Монитори | 3 | 26 ноември 2007 13:09 |
| Лаптоп екрана помогне .... | кости | Общи Хардуер Чат | 3 | 28 май 2007 г. 23:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |