![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kolem 150w a 220w nečinnosti zatížení
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci, tak IVE rozhodl jsem se jít s tímto jeden, to by mělo dělat tuto práci?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych poradit, proti které PSU, že má pouze jeden výstup 18A na +12 V kolejích, jít na Corsair 400W jednotky, je to mnohem lepší, a je také levnější
| |||
| |||
| Citace:
Levnější, když jsem tam tak ![]() Díky thingie bude kontrolovat, že korzár jedno na tu naděje, že mají takové PSU pozdravy Tak se trochu, co tě řekl, ale jeho 450w a tad dražší, jeho z vozidla, tak musí být dobrý, hehe, co myslíte, že ano? http://www.play.com/PC/PCs/4-/347684...W/Product.html |
|
| |||
| |||
| Citace: Skvělý člověk! to je velmi dobrý a hledá pro tuto cenu ![]() Budu se dívat do získávání, že jednou určitě, i když nelze najít na mých obvyklých prodejnách, al podívat do dostat se odtamtud. Nazdraví thingie |
|
| |||
| |||
| Vaše vítáme, dejte nám vědět, jak se dostanete a pokud budete potřebovat další pomoc / radu. |
|
| |||
| |||
| Citace:
moc ocenili thingie a všechny lidi, Carbon, sociální, počítačové šťávy díky kluci ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Modré obrazovky Windows úvodní obrazovky | Mukk1987 | Operační systémy Windows | 3 | 15. dubna 2008 13:22 |
| PC na TV obrazovce? | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. leden 2008 14:29 |
| 2 ks, jeden displej | captaincaveman | Graphics Cards & Monitory | 3 | 26. listopadu 2007 13:09 |
| Obrazovky notebooku pomoci .... | Kosti | Obecné Hardware Chat | 3 | 28. května 2007 23:27 |
| Thread Nástroje | |
| |