![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Περίπου 150W σε κατάσταση αδράνειας και 220w φορτίο
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας παιδιά, αλλά και IVE αποφάσισε, πρόκειται να προχωρήσει με αυτό το ένα, αυτό θα πρέπει να κάνει την δουλειά;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα συμβούλευα ότι κατά PSU, έχει μόνο μία έξοδο της 18Α στην +12 V σιδηροτροχιών, πάμε για ένα Corsair 400W μονάδα, είναι πολύ καλύτερα, και είναι και φθηνότερα
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Φθηνότερο, είμαι εκεί, αν ναι ![]() Χάρη thingie, θα ελέγξει για πειρατικό πλοίο που υπάρχει για μία, ελπίζουμε ότι έχουν τέτοια PSU χαιρετισμοί Λοιπόν έχουν κάπως αυτό που ήδη πει, αλλά το 450w tad και το πιο ακριβό, από το απόθεμα, πρέπει να είναι τόσο καλή, hehe, τι ήδη φαίνεται; http://www.play.com/PC/PCs/4-/347684...W/Product.html |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα: Great stuff man! thats αναζητούν πολύ καλό και για την τιμή αυτή ![]() Θα δούμε σε ένα για να βεβαιωθείτε ότι, αν το βρείτε σε επίκλισης μου συνήθη καταστήματα, al να εξετάσει το από εκεί. Cheers thingie |
|
| |||
| |||
| Σας καλωσορίζω, ενημερώστε μας σχετικά με το πώς θα αποκτήσετε και αν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια / συμβουλή. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
πολύς εκτίμησα thingie και όλες σας παιδιά, άνθρακα, Κοινωνική, υπολογιστή χυμό χάρη παιδιά ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπλε οθόνη των Windows οθόνη | Mukk1987 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 15 Απρ 2008 13:22 |
| Pc σε οθόνη τηλεόρασης; | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 8 Ιαν 2008 14:29 |
| 2 τεμ, μία οθόνη | captaincaveman | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 26 Νοε 2007 13:09 |
| Laptop οθόνη βοηθήσει .... | οστά | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 28 Μαΐου 2007 23:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |