![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Around neprisutan 150w i 220w opterećenje
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi momački, dobro Ive je odlučio, sam će ići s ove stranice, ovo bi trebalo obaviti posao?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih da se savjetovati protiv PSU, ona ima samo jedan izlaz od 18A na 12 V nemoralan, idi za gusar 400W jedinica, to je puno bolje, te je i jeftiniji
| |||
| |||
| Quote:
Jeftiniji, tako da ako sam tu ![]() Hvala thingie će provjeriti da gusar jedan na tu nadu da su takve PSU pozdravi Pa oni imaju kinda ya što je rekao, ali njegova 450w i TAD dearer, njegova rasprodan, pa mora biti dobro, hehe, šta ya think? http://www.play.com/PC/PCs/4-/347684...W/Product.html |
|
| |||
| |||
| Quote: Velike stvari čovjeka! taj obličje vrlo dobra i za tu cijenu ![]() Ja ću pogledati u dobivanju sigurno da je jedan, ako ja licemjerje nađi ga na moje uobičajene prodavaonice, al pogledati u uzimajući ga od tamo. Živjeli thingie |
|
| |||
| |||
| Vaš dobrodošli, javite nam kako vam se i ako trebate bilo koju dodatnu pomoć / savjet. |
|
| |||
| |||
| Quote:
mnogo cijenjena thingie i svi vi, Carbon, Socijalno, računalne sok hvala momci ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Blue screen Windows uprskati zaslon | Mukk1987 | Windows Operating Systems | 3 | 15. travanj 2008 13:22 |
| Pc na TV ekranu? | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 8. siječanj 2008 14:29 |
| 2 komada, jedan zaslon | captaincaveman | Graphics Cards & Monitors | 3 | 26. studeni 2007 13:09 |
| Laptop zaslon pomoći .... | kosti | General Hardware Chat | 3 | 28. svibanj 2007 23:27 |
| Thread Tools | |
| |