![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kb. 150W idle és 220W terhelés
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Helló srácok, jól ive döntött, most hogy megy ez, ezt meg kell tenniük a munka?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt tanácsoljuk, hogy a tápegység, csak egy kimenő 18A a +12 V sín, menj a Corsair 400W egység, ez sokkal jobb, és ez is olcsóbb
| |||
| |||
| Idézet:
Olcsóbb, ha igen, ott vagyok ![]() Köszönet dolog ellenőrizni fogják, hogy a Corsair egy van, remélem, hogy az ilyen psu üdvözlettel Nos, hogy mit kinda ya mondta, de a 450w és tad drágább, a raktáron, ezért kell a jó, hehe, mit gondolsz, ya? http://www.play.com/PC/PCs/4-/347684...W/Product.html |
|
| |||
| |||
| Idézet: Fantasztikus ember! amit keres nagyon jó, és ez az ár ![]() Azt fogja kapok, hogy egy biztos, ha én vidám talál ez az én megszokott üzletek, al Pillantás kapni onnan. Cheers dolog |
|
| |||
| |||
| Az Ön által üdvözölt, tudassa velünk, hogyan lesz, és ha szükséges további segítséget / tanácsot. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
sok értékelik, és minden dolog srácok, Carbon, szociális, számítógép gyümölcslé kösz srácok ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kék képernyő a Windows splash screen | Mukk1987 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 15. április 2008 13:22 |
| PC-TV-képernyőn? | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 8. január 2008 14:29 |
| 2 db, egy képernyőn | captaincaveman | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 26. november 2007 13:09 |
| Laptop képernyő segít .... | csontok | Általános fémáru Chat | 3 | 28. május 2007 23:27 |
| Téma eszközök | |
| |