![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aplink 150W idle ir 220w apkrova
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys, ir IVE nusprendė, einu į eiti su juo vienu, tai turėtų atlikti darbą?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patarčiau nuo šios PSU, jis turi tik apie 18A produkcijos +12 V rails, eiti Corsair 400W vienetą, tai daug geriau, ir yra pigiau
| |||
| |||
| Citata:
Pigesnis, esu ten, jei taip ![]() Ačiū thingie, bus keista, kad Corsair vieno ten, tikiuosi, jie turi tokį PSU linkėjimai Na jie kinda kas ya sakė, bet jo 450W ir tad dearer, jos būklės, todėl turi būti gerai, hehe, kas Ya Think? http://www.play.com/PC/PCs/4-/347684...W/Product.html |
|
| |||
| |||
| Citata: Great stuff vyras! Thats ieškote labai geros ir tos kainos ![]() Aš ieškos gauti, kad vienas tikrai, jei i cant find it at my usual parduotuvių, Al pažvelgti į vis jį iš ten. Cheers thingie |
|
| |||
| |||
| Jūsų Sveiki, praneškite mums apie tai, kaip jums ir jei jums reikia daugiau pagalbos / patarimo. |
|
| |||
| |||
| Citata:
daug įvertino thingie ir visus jus vaikinai, Carbon, socialinių, kompiuterių sulčių Thanks guys ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Blue Screen "Windows" ekrano užsklanda | Mukk1987 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Balandis 15, 2008 13:22 |
| PC prie TV ekrano? | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 8 sausis 2008 14:29 |
| 2 vnt, vienas ekranas | captaincaveman | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 26, 2007 13:09 |
| Laptopo ekranas padėti .... | kaulai | General Hardware Chat | 3 | Gegužė 28, 2007 23:27 |
| Temos įrankiai | |
| |