![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În jur de 150w inactiv şi 220w sarcină
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut, băieţi, bine ive decis, am de gând să merg cu aceasta, acest lucru ar trebui să facă loc de muncă?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş recomanda împotriva că PSU, el are numai o iesire de 18A de pe şine, V 12, du-te pentru o unitate de pirat 400W, e mult mai bine, şi este, de asemenea, mai ieftin
| |||
| |||
| Citat:
Mai ieftine, sunt acolo dacă este aşa ![]() Multumesc thingie, va verifica pentru că un pirat pe acolo, speranţă pe care le-au astfel de PSU cu respect Ei bine pe care le-au spus cam ce faci, dar sa 450W şi tad drag, sa-a epuizat stocul, aşa că trebuie să fie bine, hehe, ce cred eu? http://www.play.com/PC/PCs/4-/347684...W/Product.html |
|
| |||
| |||
| Citat: Marea chestii omule! Thats căutaţi foarte bună şi pentru că preţul ![]() I se va uita în care unul pentru obtinerea sigur, dacă i cant gasi la mine de obicei de magazine, al privi în obţinerea-l de acolo. Noroc thingie |
|
| |||
| |||
| Dvs. de bun venit, ne da de ştire, cum ai ajuns la şi, dacă aveţi nevoie de mai mult ajutor / sfaturi. |
|
| |||
| |||
| Citat:
mult apreciat thingie şi voi toţi, de carbon, sociale, de computer suc mersi baieti ![]() |